Daar is de lente…daar is de tuin

14 april 2017 Bron: Bouw & Wonen / Philip Willaert
Daar is de lente…daar is de tuin
Staat u ook in knop met die eerste lentedagen. Hoort u ook vroeg in de ochtend het vrolijk getsjirp van mussen en mezen? O dat heerlijke tuingevoel is weer helemaal terug van weggeweest en we zijn er meer dan klaar voor om het gekoesterde lapje groen extra kleurrijk te maken voor de zomer en de herfst. Weet u ook hoe? Lees de rubriek hierna…
Tuinmuren bekleden met foto’s is een trend die nog maar net zijn entree heeft gemaakt. Meer dan ooit is de tuin een plek van beleving en demonstreert ze wie we zijn, wat we willen en wat van ons geworden is. Een plekje romantiek met een eigenste ziel: niet alleen in de aanleg van het groen, maar evenzeer in de opsmuk van de tuinwanden.

Vrouw holle

Dat klinkt misschien wat vreemd in de oren, toch is het perfect mogelijk om fotobeelden op te hangen zonder dat ze verkleuren door het aanwezige licht. Er bestaan tuindoeken gemaakt van pvc die bovendien 100% waterbestendig zijn. De tuinposter brengt kleur en gezelligheid met zich mee en maakt ‘dode’ hoekjes aantrekkelijk en uitnodigend. Kleur is licht, wat maakt dat we de tuin metamorfoseren tot een plek van ontspanning en recreatie. In de tijd van onze overgrootouders was de tuin een minicentrum van productie, uitsluitend bestemd om er groeten te kweken. In deze tijd van vrouw holle heeft niemand daar nog tijd voor. De tuinposter biedt soelaas en brengt kleur en vrede in de woonsfeer en maakt de tuin tot een oord van hedonistisch genieten.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo