Energie

Maak het jezelf gemakkelijk met EasyBlue voor je gasbarbecue!

Maak het jezelf gemakkelijk met EasyBlue voor je gasbarbecue!
Met een gasbarbecue en EasyBlue van Primagaz geniet je in een oogwenk van de lekkerste grill en barbecue gerechten, mét behoud van die typische barbecuesmaak en de bijhorende gezelligheid. Maar welke gasfles kies je best? De EasyBlue PLUS (6kg) en EasyBlue XL (9,5kg) met biopropaan van Primagaz zijn veilig, licht en milieu vriendelijk. Met een gasbarbecue en een EasyBlue-gasfles is het feestje zo begonnen!

Makkelijk en snel, je bent zo aan het grillen

Een gasbarbecue dat is puur gebruiksgemak. Enkel de gasfles aansluiten en met een kwartiertje ben je aan het grillen. Wil je graag weten hoe makkelijk je een EasyBlue-gasfles aansluit? Bekijk dan zeker deze video.

Wanneer je grilt met een gasbarbecue kan je de temperatuur heel makkelijk regelen en op peil houden. Sommige types gasbarbecues beschikken over verschillende warmtezones, waardoor je meerdere gerechten gelijktijdig elk op hun ideale temperatuur kunt bereiden. In een oogwenk geniet je van de lekkerste grillgerechten, mét behoud van die typische barbecuesmaak.

Ook het schoonmaken van het rooster van een gasbarbecue is erg makkelijk. Je hoeft enkel de grote etensresten te verwijderen, het barbecuedeksel te sluiten en de barbecue vervolgens een tiental minuten op de hoogste stand te zetten. Hierna kan je het rooster schoonborstelen. De gasbranders moet je af en toe reinigen.

Veilig, licht en handig in gebruik

De EasyBlue PLUS (6kg) en EasyBlue XL (9,5kg) met biopropaan van Primagaz zijn de ideale oplossing voor je gasbarbecue. Deze gasflessen zijn vervaardigd van lichtgewicht staal en hebben een ergonomische handgreep uit kunststof. Dit maakt ze licht, makkelijk te tillen, maar ook sterk en dus veilig.

Voor het inruilen van je lege EasyBlue-gasfles kan je dan weer eenvoudig terecht bij de gashandelaars, tuincentra, doe-het-zelfzaken en kampeerwinkels. En dankzij het statiegeldsysteem heb je geen pasjes, waarborgkaarten of aankoopbewijzen meer nodig.

Primagaz - Maak het jezelf gemakkelijk met EasyBlue voor je gasbarbecue!

Milieuvriendelijk

Met een gasbarbecue maak je al een milieuvriendelijke keuze, er ontstaat immers geen rookontwikkeling. Gas brandt schoon en produceert hiermee nauwelijks luchtverontreinigende stoffen. Primagaz zet met biopropaan echter nog een stap verder. Biopropaan is immers een hernieuwbare energie die geproduceerd wordt uit 100% duurzame grondstoffen, waaronder plantaardige oliën en restafval. Hierdoor ligt de uitstoot van CO2 en fijnstof veel lager terwijl de prestaties gelijk staan aan die van traditioneel propaan. EasyBlue met biopropaan is voor elke gasbarbecue geschikt.

Veelzijdig

Uiteraard zijn er nog een waaier aan andere toepassingen voor EasyBlue-gasflessen. Zo kan je na een heerlijke barbecue nog lekker lang genieten op je terras met een terrasverwarmer op propaangas. Of heb je plannen voor een vakantie met de tent, caravan of mobilhome? Dan kan je lekker makkelijk koken en verwarmen met de EasyBlue-gasflessen van Primagaz. En het onkruidvrij maken van je tuin en terras krijg je dan weer in een mum van tijd én op een milieuvriendelijke manier voor mekaar met een onkruidbrander en EasyBlue-gasfles.

Maak zeker gebruik van de handige gasflessenconfigurator om na te gaan welke gasfles je juist nodig hebt. Of maak kennis met het volledige assortiment.

Vind een verdeler in je buurt

EasyBlue-gasflessen kan je verkrijgen bij heel wat verkooppunten in België. Met de dealer locator vind je makkelijk een verkooppunt ook bij jou in de buurt.

Ook interessant