Keukens

Broil King lanceert nieuwe Regal-serie

Broil King lanceert nieuwe Regal-serie
Broil King Regal 590 Black
Daar is de lente, daar is de zon! Tijd om de barbecue aan te steken. Dat heeft ook Broil King goed begrepen. Niet alleen lanceerden ze de nieuwe Regal-serie, ze nemen ook deel aan Belgiës grootste barbecueworkshop. Laat het smaken! Voor alle barbecueliefhebbers organiseert Garden Abeels op zaterdag 24 en zondag 25 maart de grootste barbecueworkshop van België. En dat met een hele reeks Broil King-barbecues. Met op de menukaart gerechtjes van verschillende chefs.

Zo zal onder meer sterrenchef Arabelle Meirlaen van het gelijknamige restaurant haar barbecuegeheimen prijsgeven. Als eerste vrouw die door restaurantgids Gault&Millau tot Chef van het jaar is verkozen en met een Michelinster op haar naam is zij de geknipte persoon om je de kneepjes van het vak te leren. Zo zal ze bewijzen dat barbecueën ook verfijnd kan. Daarnaast kan je ook zelf aan de slag met de Broil King-barbecue. Je leert hem in al zijn facetten kennen. Want hiermee maak je niet enkel de klassiekers klaar. Je kan er alle kanten mee uit!

Vakmanschap in een nieuw jasje

Daarnaast komt Broil King ook op de proppen met een nieuwe reeks. De Regal-serie wordt gekenmerkt door een hedendaags design. En dat gecombineerd met Canadees vakmanschap en uitstekende bakresultaten. Ideaal voor de buitenchef die niet alleen een mooie maar ook een handige barbecue wil. Ook leuk aan de Broil King Regal 590 Black zijn het grote kookoppervlak en de zijbrander. Zo kan je talloze vleesbereidingen maken en tegelijkertijd de lekkerste bijgerechtjes klaar toveren. Daarnaast beschikt deze barbecue over een mooi geëmailleerde warmhoudrooster en een opbergkast voor je gasfles. Of wat dacht je van een diepe wok waarin je de lekkerste bereidingen kan maken? Deze wok is op maat gemaakt voor je Broil King Regal 590 Black en zit kort bij de warmtebron. Ideaal om op hoge temperatuur vlees, groentjes … aan te fruiten.

Broil King Regal 590 Black

Prijs
Broil King Regal 590 Black: 2.099 euro

Praktische informatie evenement

Waar? Garden Abeels, Chaussée Romaine 256, 4300 Waremme
Wanneer? Zaterdag 24 en zondag 25 maart
Inkom? Vrije toegang, zonder inschrijven

Ook interessant