Tuin

Broil King-barbecues, design om u tegen te zeggen

Broil King-barbecues, design om u tegen te zeggen
Wie Broil King zegt, denkt spontaan aan professionele en stijlvolle gasbarbecues. De kwaliteit en het vakmanschap waar het Canadese merk om bekend staat, komen opnieuw uitgesproken samen in de nieuwe barbecues Porta-Chef 320 en de GEM-serie. De Porta - zegt het zelf - is ideaal voor on the go en de GEM heeft het allemaal.

Porta-Chef 320, gemakkelijk en transporteerbaar

Op vakantie, naar de camping, op daguitstap … Barbecueën on the go was met de Porta-Chef nog nooit zo easy! Wil je toch een staande barbecue? De robuuste poten zijn snel bevestigd zodat je in 1-2-3 een staande grill hebt. De 3 krachtige, roestvrijstalen branders zorgen voor dezelfde uitmuntende bakresultaten als de grotere Broil King-barbecues. Er is ook een rolwagen met gasflesscherm als optie leverbaar.

De GEM-serie has it all

Een gietaluminium kuip en deksel, inox branders, gietijzeren braadrooster én roestvrijstalen warmteverdelers. De GEM 320 en 340 hebben het allemaal. Wat de GEM 340 nog meer heeft? Een krachtige zijbrander zodat je smakelijke bijgerechten, soepen en sauzen kan bereiden terwijl je aan het grillen bent. Handig toch, niet?

Broil King-barbecues, design om u tegen te zeggen

Prijzen:

Porta-Chef 320: 399 euro
Trolley Porta-Chef 320: 179 euro
GEM 320: 449 euro
GEM 340: 499 euro

Ook interessant