Tuin

Barbecueplezier kan ook zonder tuin

Barbecueplezier kan ook zonder tuin
Geen zomer zonder barbecue. Want zelfs al heb je geen tuin, je kunt toch op eenvoudige manier aan het grillen slaan. Een klein buitenplekje of balkon is voldoende voor de Joya van Barbecook. De bescheiden tafelgrill zorgt in een mum van tijd voor een groot culinair feest.
De Joya is een kleine tafelgrill geschikt voor een gezelschap tot vier personen. Ideaal voor aperitiefhapjes of een romantische tête-à-tête. Dankzij de keramische kuip en het isolerende water erin kun je de Joya op elk moment verplaatsen, zelfs als de Grilltabs al aangemaakt zijn. De siliconen voetjes beschermen je tafel dan weer voor krassen. Door zijn compacte formaat (30 centimeter diameter) verplaats je het kleine toestel makkelijk en past het in elke keukenkast. Een extra veilige en handige barbecue dus.

Nieuwe Grilltabs: eenvoudig in gebruik

Barbecueplezier kan ook zonder tuinDe Joya is bijzonder makkelijk en schoon in gebruik. Je maakt het toestel snel aan - zonder vuile handen te krijgen. Barbecook ontwikkelde voor Joya de Grilltabs. Die driehoekige houtskoolbriketten zijn gemaakt van 100 % FSC-gecertificeerd hout van de invader bush, een woekerende struik die de Afrikaanse savanne teistert. De Grilltabs zitten in een kant-en-klaar aluminium bakje, dat ook houtwol bevat. Eén bakje Grilltabs is goed voor ongeveer 60 minuten grillplezier.

Joya laat zich eenvoudig onderhouden: het rooster en de binnenkuip van roestvrij staal passen in de afwasmachine; de schaal van keramiek wrijf je snel schoon met een vochtig doekje.

Barbecueplezier kan ook zonder tuin

Smakelijke tips

Op de Joya kun je zowat alles kwijt wat je op de standaardgrill zou leggen. Voor originele ideetjes kijk je hier.

Ook interessant