Keukens

Vurig rood als accentkleur in de tuin

Vurig rood als accentkleur in de tuin
Het wordt een hete zomer - als het van Barbecook afhangt toch. Voor het nieuwe seizoen introduceert het merk zijn klassieke grill in een vuurrode kleur. Een streepje passie in elke tuin én een leuk detail voor wie een barbecue organiseert bij de voetbalwedstrijden van onze Rode Duivels in Brazilië. Bij je rode grill hoort ook een handige accessoireset in dezelfde kleur, bestaande uit een vork, spatel en tang met antislipgreep.

Passionele grill met krachtig vuur zoekt temmer

Naast zijn passionele kleur beschikt de Major Chili over de gekende troeven van de Barbecook-houtskoolgrills: een krachtig en constant vuur dat je makkelijk onder controle houdt door de regelbare luchttoevoer en een in de hoogte verstelbaar rooster. Dat krachtige vuur is nodig om de lekkerste bereidingen te krijgen. De truc van een goed gegrild stuk vlees is namelijk het eerst zo snel mogelijk dicht te schroeien, zodat het zijn smaak, textuur en sappigheid behoudt.

In 15 minuten grilklaar

Je barbecue kun je makkelijk monteren en aanmaken. Met drie vellen krantenpapier en een lucifer is het zaakje beklonken. Aanmaakvloeistoffen of -blokjes zijn dus overbodig. In vijftien minuten is je grill klaar voor de strijd.

Barbecook

Makkelijk in onderhoud

Ook na gebruik is je toestel eenvoudig schoon te maken. De rest van de houtskool belandt in de voet, die je makkelijk leegmaakt. De grill maak je schoon met een stalen borstel.

Veiligheid op de eerste plaats

Veiligheid komt op nummer één als het over barbecues gaat. Bij Barbecook doe je water in de voet. Dat zorgt voor stabiliteit en maakt dat het vuur onmiddellijk geblust wordt wanneer het toestel omvalt.

Major Chili ID

  • 10 personen.
  • Ø 50 cm.
  • Hoogte: 97 cm.
  • Beschikbaar in de kleuren Kiwi (groen), Lagoon (blauw), Chili (rood) en Black (zwart).
  • QuickStart-aanmaaksysteem.
  • Richtprijs: € 169.

Ook interessant