Boretti presenteert de Carbone

4 juli 2013 Bron: Advanced fair
Boretti presenteert de Carbone
Wanneer de zomer eraan komt, wil iedereen zo snel mogelijk achter de barbecue gaan staan. Toppunt van gezelligheid is natuurlijk de klassieke houtskool barbecue. De barbecue-chef anno 2013 wil echter niet alleen traditie, maar ook een toestel dat uitermate functioneel is, ťn dat er bovendien nog eens goed uitziet ook. Het Italiaanse merk voor luxe keukenapparatuur Boretti heeft dit perfect begrepen. Het presenteert daarom de gloednieuwe Outdoor Kitchen ĎCarboneí, een ideale mix van traditie en innovatie.

De Carbone is elegant vormgegeven, maar behoudt toch een stoer en robuust karakter dat degelijkheid uitstraalt. Enkele subtiele nieuwigheden verhogen bovendien aanzienlijk het gebruiksgemak.

Het vlak waarop de kolen liggen kan met een handige zwenkhendel eenvoudig in de hoogte versteld worden. Zo kan de temperatuur continu aangepast worden, zonder aan comfort te moeten inboeten.

Dankzij het deksel met ingebouwde precisiethermometer kan het toestel ook dienst doen als (pizza)oven. Het onderhoud Ė een zeer belangrijk aspect bij elke barbecue Ė is daarenboven geen lastige klus. Integendeel, nadat de kolen zijn afgekoeld, kan de aslade simpelweg uitgeschoven worden om te ledigen. Het toestel laat zich zeer makkelijk verplaatsten dankzij een trolley voorzien van een opklaptafel en een handvat. Kortom, met de ĎCarboneí van Boretti staat niets een geslaagd barbecue-feestje in de weg.

Adviesprijs Boretti Carbone: Ä 299 inclusief BTW

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo