Keukens

Dancook maakt buiten koken nóg leuker

Dancook maakt buiten koken nóg leuker
De Denen en koken in openlucht. Het is een algemeen gekende traditie. En dat heeft zo zijn redenen. De kwalitatief hoogwaardige barbecues uit de 1000-serie van Dancook maken buitenshuis koken nóg aangenamer. Het stijlvolle Deense design maakt van al deze barbecues echte eyecatchers in iedere tuin.

De best mogelijke bakresultaten verzekerd

De modellen uit de 1000-serie zijn eenvoudig, kwalitatief én multifunctioneel. Indirect of direct bakken? Aan low/slow cooking doen? Als smoker gebruiken? Het is allemaal mogelijk! Een knap staaltje design als je het ons vraagt.

In alle maten en gewichten

De Dancook 1000-serie bestaat uit verschillende formaten. Geen zin om thuis alleen te barbecueën? Het kleinste model, slechts 45 cm groot, is handig verplaatsbaar. Trek er dus op uit met je vrienden, neem deze tafelbarbecue mee en grill waar je wil. Zie je het wat grootser? Dan is er de modulaire Dancook Kitchen, dewelke je kan samenstellen met 2 barbecues.

Van gastronomisch design gesproken

De barbecues van Dancook hebben een uniek verbrandingssysteem. De dubbele kuip zorgt voor isolatie en een efficiëntere verbranding. Dit maakt het barbecueën veiliger doordat de buitenkant koeler blijft.

Dancook maakt buiten koken nóg leuker

Prijzen:

Dancook 1300 of 1600: vanaf 189 euro
Dancook 1400: 299 euro
Dancook 1500: 589 euro
Dancook Kitchen: vanaf 867 euro

Ook interessant