Ventilatie

Lichtgewicht Vasco ventilatie-unit D275 ideaal voor compacte woningbouw

Lichtgewicht Vasco ventilatie-unit D275 ideaal voor compacte woningbouw
Vasco
De Vasco ventilatie unit D275 is met zijn in te stellen capaciteit van 185 tot 275 m3/h dé ventilatie-oplossing voor compactere woningbouw. Door zijn innovatief design kan hij zowel tegen de wand als tegen het plafond bevestigd worden. De ingebouwde warmtewisselaar zorgt voor een efficiënte warmteterugwinning wat de woning bijzonder energiezuinig maakt. Dankzij de elektrostatische en anti-bacteriologische filters komt de meest verse en schone lucht uw woning of appartement binnen. Gedaan met pollen, stuifmeel en stof!

Met een gewicht van 23kg is de D275 een absoluut lichtgewicht in zijn klasse. Hierdoor is hij gemakkelijk te monteren door 1 persoon en komt er minder gewicht op plafond of wand.

De D275 heeft een ultrastille en zuinige gelijkstroomventilator die geluid tot een absoluut minimum beperkt. Vasco ventilatie staat niets voor niets bekend als ‘Silent Ventilation’

SYSTEEM D275

Lichtgewicht Vasco ventilatie-unit D275 ideaal voor compacte woningbouwDeze compacte ventilatie unit met warmteterugwinning zorgt voor een afzuiging in de zogenaamde natte ruimtes zoals badkamer, wc, wasplaats, bergruimte en keuken. Gelijktijdig wordt verse lucht toegevoerd in woon- en slaapkamers. Tussen de afgevoerde en toegevoerde lucht vindt warmteoverdracht plaats, wat de woning zeer energiezuinig maakt.

VOORDELEN

  • Compacte maatvoering en licht van gewicht
  • Fluisterstille ventilatie door innovatief kanalensysteem.
  • Energiezuinig door energiebesparende ventilatoren
  • Aanzienlijke E-Peil reductie
  • Ideaal voor renovatietoepassingen door de unieke constante volumeregeling
  • Dankzij het Vasco Smiley inregelventiel wordt de afstelling van de installatie zeer eenvoudig.

TOEPASSINGEN

  • Ideaal voor appartement en compactere woningbouw.
  • Uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Meer informatie vindt u op de website van Vasco.

Ook interessant