Woonleningen

Je woning zelf verkopen zonder zorgen... via Nick en ik

Je woning zelf verkopen zonder zorgen... via Nick en ik
De vastgoedmarkt boomt. De coronapandemie heeft de aantrekkingskracht van woningen met een tuin(tje) nog versterkt. Ben je zinnens om je woning te verkopen? Dan kan je een vastgoedmakelaar onder de arm nemen om je hierbij te helpen. Of je kan de verkoop zelf regelen, maar evident is dat niet altijd. Sinds kort is er nog een derde optie: je kan een beroep doen op Nick en ik. Dit bedrijf uit de regio Antwerpen gaat ervan uit dat niemand beter geschikt is om zijn huis te verkopen dan jijzelf, maar dat je op sommige vlakken misschien wel wat ondersteuning kunt gebruiken. We vertellen je dan ook graag wat meer over Nick en ik, alsook over de reden waarom Hypotheek.be een partner van het eerste uur is van dit initiatief.

Bij Hypotheek.be juicht men vernieuwende bedrijven graag toe. Zeker als ze een service bieden waar klanten wel bij varen. Bij Nick en ik is men ervan overtuigd dat dit het geval is. Want wat doet Nick en ik precies? Welnu, Nick en ik helpt je
  • bij de administratie omtrent de verkoop van je woning: EPC-attest en bodemattest aanvragen, elektrische keuring regelen, …
  • om ervoor te zorgen dat meer mensen je woning komen bekijken: ze zorgen voor professionele foto’s, promoten je woning op vastgoedsites en sociale media en plaatsen een paneel met ‘te koop’ aan je woning. Je pand wordt ook voorgesteld op een aparte, gepersonaliseerde webpagina.
  • om geïnteresseerden te overtuigen met een mooie brochure over je woning.
    door je te ontlasten van al te veel (zinloze) telefoontjes. Nick en ik beantwoordt de oproepen die binnenkomen over je woning en zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld niet steeds lastig gevallen wordt door vastgoedmakelaars. Jij krijgt enkel de relevante calls van kandidaat-kopers doorgestuurd.

De echte verkoop van je woning, het onderhandelen en sluiten van de deal dus, doe je zelf.

Hypotheek.be als partner

Hypotheek.be steunt de unieke service van Nick en ik. Omdat je op die manier heel wat geld kunt besparen en toch kunt rekenen op een professionele ondersteuning. Dat zijn ook troeven die je bij Hypotheek.be geniet. Als kredietbemiddelaar werkt Hypotheek.be met meerdere kredietverstrekkers samen en gaan de specialisten op zoek naar de kredietoplossing die het best bij jouw situatie past. Want de hypothecaire lening die jij nodig hebt, is niet noodzakelijk helemaal dezelfde als die van je buurman, vriend of collega. Jouw profiel is uniek en je verdient dan ook een persoonlijke service en oplossing. En doordat Hypotheek.be het aanbod van meerdere kredietgevers vergelijkt, bespaar je natuurlijk geld.

Je kan bij Hypotheek.be rekenen op een ervaren team van kredietspecialisten. Ook als je dossier niet zo eenvoudig is, kan je op hen terugvallen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om 100% van het aankoopbedrag van een woning te ontlenen, al is en blijft dit een uitzondering op de regel. Of heb je een krediet nodig om familieleden uit te kopen naar aanleiding van een erfenis, of je ex-partner wegens een scheiding? Ook dan zoeken wij voor jou de beste optie uit.

Interessante overbruggingskredieten

Wil je jouw droomwoning kopen, maar heb je het geld van de verkoop van je huidige woning nodig om alles financieel rond te krijgen? Dan loop je natuurlijk het risico op wat tijdsdruk. Je wil die nieuwe woning niet door je handen zien glippen, maar tegelijkertijd wil je natuurlijk je huidige woning niet onder de prijs verkopen. In zo’n gevallen doet een soepel overbruggingskrediet wonderen. Je krijgt dan tijd om je woning te verkopen en beschikt intussen over hert nodige budget om tot de aankoop van je nieuwe woning over te gaan. Alleen … is de duur van zo’n overbruggingskrediet bij kredietverstrekkers vaak beperkt tot 6 maanden. En dat is gewoon te kort. Je staat dan na enkele weken al terug onder druk; Bij Hypotheek.be is dat niet het geval. Je kan via hen een overbruggingskrediet afsluiten voor een duur van 24 maanden en een quotiteit tot 90%. Met andere woorden: je kunt echt rustig je tijd nemen om je woning te verkopen tegen een correcte prijs.

Wil je meer weten over een hypothecair krediet op jouw maat? Dan kan je hier alvast je hypothecaire lening simuleren. Of maak een afspraak bij een Hypotheek.be-kantoor in jouw regio?

Ook interessant