Badkamers

Het toppunt van douchecomfort

Het toppunt van douchecomfort
Een zee van licht en een behaaglijk gevoel van ruimte in je douche, hoe verkwikkend is dat! Bij Kermi weten ze er alles van. Hun motto? Glazen douchewanden en -deuren voor iedere badkamer en elk budget. Het onderhoudsgemak krijg je erbovenop!

Opgewassen tegen dagelijks gebruik

Dat een douchewand tegen een stootje moet kunnen, staat als een paal boven water. De robuuste douchereeks Stina van Kermi is opgewassen tegen dagelijks gebruik. Met de draaideur kan je alle kanten op: naar buiten én naar binnen. Dankzij het verstelbare scharnierpunt verklein je de draaicirkel en win je ruimte. De plaatsbesparende schuifdeur met hoekinstap is een handige oplossing voor kleinere badkamers.

Functionaliteit zit in de lift

Wie meer draai- en schuifdeurcomfort verkiest, komt uit bij de Cada XS-reeks. Het functionele liftsysteem in de scharnierelementen maakt het openen van de draai- en pendeldeuren gemakkelijker. Een speciale horizontale dichting in gootvorm en een bodemprofiel zorgen voor een betere spatwaterdichtheid. De hoogwaardige aluminium profielen en deurgrepen zijn naast zilver en wit nu ook voor verschillende uitvoeringen verkrijgbaar in elegant en trendy softzwart.

Kermi - Het toppunt van douchecomfort

Extra dimensie aan je douche

Op zoek naar extra aanpassingsmogelijkheden? Met de onzichtbare breedteverstelling in het deur- en zijwandbeslag kan je de slanke Raya-douchewand in zowat elke badkamer installeren. Deze moderne bodemvrije opstelling geeft een nieuwe dimensie aan je doucheruimte. Een eyecatcher is het optionele kwartronde en halfronde douchescherm, dat je eveneens naar de muur kan draaien om ruimte te besparen.

Kermi - Het toppunt van douchecomfort

Muurvast in één enkel profiel

Mag het allemaal wat minimalistischer? Dan val jij beslist voor Kermi’s Walk-In XC. Het vrijstaande, 10 millimeter dikke ESG-veiligheidsglas zit muurvast in het slanke wandprofiel en heeft geen enkele andere stabilisatie nodig. Bovendien kan je de Walk-In XC gebruiken als scheidingswand om de ruimte te verdelen. Nog goed om te weten: Kermi voorziet zijn glas van een onderhoudsvriendelijke coating.

Op zoek naar de ideale douche voor jouw badkamer? Neem een kijkje op www.kermi.be en maak de beste keuze!

Ook interessant