Badkamers

De ruimtewinner voor je douche

De ruimtewinner voor je douche
Douchewanden in transparant glas creëren ruimte in jouw badkamer, zorgen voor extra lichtinval en bieden toch privacy. Met een schuifdeur in de douche ga je ook nog eens de compacte toer op, want je spaart een draaihoek uit en wint dus ruimte.

Zachtjes open, zachtjes dicht

Een ruimtebesparende schuifdeur met maximaal doorzicht? Kermi pakt ermee uit. De Nica-douchereeks is een echte blikvanger door haar minimalistisch en nagenoeg profielloos design. Dankzij het standaard Soft Open- en Soft Close-mechanisme kan je de schuifdeur zachtjes en makkelijk openen en sluiten. Om de deur te reinigen, kantel je ze in een handomdraai naar binnen.

Minimalistisch en ergonomisch

De Nica-douchereeks telt drie uitvoeringen: een schuifdeur voor plaatsing in een nis, een schuifdeur in combinatie met een zijwand en als hoekinstap, om te monteren op een betegelde douchevloer of op de meeste douchebakken. Elke variant is uitgerust met verbindingen en een ergonomische handgreep in verchroomd edelmetaal. Het gehard eenlaags veiligheidsglas is 6 millimeter dik. Je krijgt er een slank aluminium bodemprofiel bijgeleverd voor een optimale spatwaterdichtheid.

De ruimtewinner voor je douche

Inloopdouche of badoplossing

Het Walk In-model met de bodemvlakke schuifdeur en vaste glazen wand kan aan één zijde worden geopend en biedt jou de grootste instapvrijheid. De muursteun garandeert de nodige stabiliteit en veiligheid. Daarnaast sluit de Nica-douche naadloos aan op een bad. Ook deze opstelling is uitgerust met een schuifdeur en een vast gedeelte in glas. Werk je de douchewand onderaan af met een horizontale spatwaterdichting in gootvorm, dan kan je het bad als een volwaardige douchecabine gebruiken.

Ook zonder muurprofiel

Kan het nog minimalistischer? Jazeker! De Nica-douche is ook beschikbaar zonder muurprofiel. Hij wordt in dat geval enkel aan de bovenkant vastgehouden door verchroomde wandbevestigingen. Dat creëert een transparante look. Sterker nog: het lijkt zelfs alsof de douche in de ruimte zweeft.

Ontdek deze uitzonderlijke douchewand