Badkamers

Je badkamer renoveren maar zonder breken? Zo doe je het!

Je badkamer renoveren maar zonder breken? Zo doe je het!
Februari, da’s traditioneel Batibouwmaand in België. De ideale periode om kleine of grote klussen te beginnen plannen in en rond je huis. Staat de badkamer dit jaar op jouw to-do lijstje, maar heb je geen zin in grote werken? Dan ben je bij X²O Badkamers aan het juiste adres. De badkameradviseurs geven je de beste tips om je badkamer een nieuwe, trendy look te geven zonder dat je moet breken.

Je badkamer renoveren maar zonder breken? Zo doe je het!

De perfecte maat voor je kast

Ben je niet zo’n handige Harry of Henriëtte om meubelen in elkaar te zetten? Als je kiest voor X²O is dat helemaal geen probleem. Je badkamermeubelen worden voor gemonteerd bij je thuis geleverd. Het enige wat jij nog moet doen is het meubel op de juiste plaats zetten. Het geheel afmaken doe je door een bijpassende wastafel en een badkamerkast in dezelfde kleur uit te kiezen. Je wastafel aansluiten is trouwens erg makkelijk met de juiste koppelstukken in handen.

Tip: dankzij het Mix&Match principe van X²O haal jij je favoriete meubel in huis en kies je jouw favoriet uit een uitgebreid assortiment aan kleuren, formaten en stijlen.

Kraanwerk met pit

Een gekleurde kraan kopen is een makkelijke manier om een nieuwe wind door je badkamerruimte te laten waaien. De laatste jaren duiken steeds meer vrolijke kranenkleuren op naast het traditionele, klassieke chroom. Naast het populaire zwart, kan je ook gaan voor goud, rozégoud of metaal. Bekijk onze Blaufoss Spirit collectie en geef een stijlvol accent mee aan je wastafel, je bad of je douche.

Spectaculaire spiegels

Onmisbaar in de badkamer en eenvoudig op te hangen: een badkamerspiegel. Volg jij de badkamertrends op de voet? Dan weet je vast dat ronde exemplaren op dit moment helemaal in zijn. En ook de technologie blijft niet achter. Veel spiegels zijn tegenwoordig uitgerust met handige anti-damp functie en gezellige Ledverlichting. Kan je badkamer nog wat extra opbergruimte gebruiken? Kies dan voor een ruime spiegelkast.

Je badkamer renoveren maar zonder breken? Zo doe je het!

Nieuwe accessoires in kleur

Als je geen fan bent van grote werken, is het misschien een goed idee om je badkameraccessoires te vernieuwen. Een badkussen, een handdoekradiator en een toiletset kan je tegenwoordig verkrijgen in de allermooiste kleuren: van chique grijs over matwit en Bruhed Inox.

Vergeet tegels voor je douche

Je douche een nieuwe uitstraling geven, doe je snel met nieuwe douchewandpanelen. Douchewandpanelen plaats je makkelijk over de bestaande tegels, zo hoef je niets uit te breken. Bovendien hou je ze makkelijker schoon, want je hebt geen last van die vervelende voegen. Kies voor panelen in dezelfde kleur als je douche of ga voor contrast met je douchebak en kies voor een opvallende print.

Je badkamer renoveren maar zonder breken? Zo doe je het!
Nieuwe ideeën voor je badkamer opgedaan en klaar om erin te vliegen? Laat je adviseren door de badkameradviseurs in de X²O showrooms of bekijk het aanbod online.

Ook interessant