Badkamers

T'is tijd voor Black Friday bij X²O

T'is tijd voor Black Friday bij X²O
Het is de uitgelezen kans om een volledig nieuwe badkamer te scoren, want het is Black Friday bij X²O Badkamers. Tijdens Black Friday krijg je tot 50% korting op badkamermeubelen, baden, douches, kranen, spiegels en nog veel meer.

Maar da’s nog niet alles. X²O gaat dit jaar speciaal voor méér. Want hoe meer je koopt, hoe meer korting je krijgt: tot maar liefst 500 euro korting bij aankoop van minstens 5000 euro. Hét ideale moment dus om je droombadkamer in huis te halen!

Nog inspiratie nodig? We lichten hier alvast enkele van onze zwarte topproducten uit.

Licht met een zwart randje

De juiste badkamerverlichting zorgt voor een ontspannen sfeer in jouw badkamer. Onze Balmani Cubico LED verlichting voldoet vast aan jouw wensen. Met zijn tijdloos design straalt deze topper een no-nonsense look uit. Bovendien past hij perfect boven een Balmani spiegelpaneel of spiegelkast. Kiezen voor ledverlichting is bovendien erg duurzaam want je kan er jarenlang van genieten. Hou je meer van een minimalistische, strakke look? Dan kan de Balmani Minimalism je vast wel bekoren.

Het is tijd voor Black Friday bij X²O

Experimenteer met zwart in je toiletruimte

Wees gerust, je hoeft niet meteen voor een zwart toilet te kiezen, al is dat wel erg trendy momenteel. Een zwarte toets maakt je toiletruimte meteen een pak chiquer en stijlvoller. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Balmani Fara, een zwarte wastafel in verzoet graniet? De luxueuze uitstraling krijg je een gratis en voor niets bij. Deze volledig zwarte handenwasser Balmani Riva is ook een populaire, hippe keuze.

Je kan daarnaast kiezen voor een subtielere toets zwart of voor een print waar een tikkeltje zwart inzit. Neem nu de marmerprints Portoro Gold en Carrara. Tijdloos, warm en een ideale tekening om je toiletruimte wat karakter te geven. De Balmani Livo handenwasser en de Balmani Riva handenwasser zijn allebei toppers in ons assortiment. Als je fan bent van het contrast tussen zwart en wit, dan is een wastafel in Carrara marmer vast iets voor jou. Deze Balmani Dama wastafel groeit gegarandeerd uit tot de blikvanger van je toilet.

Het is tijd voor Black Friday bij X²O

Vergeet je zwarte kraan niet

Zwarte kranen voor je huis zijn intussen helemaal ingeburgerd. Steeds meer badkamerliefhebbers kiezen ook donker kraanwerk voor hun badkamer en toiletruimte. Ze zien er niet alleen stoer, stijlvol en mooi uit, ze zijn bovendien ook erg makkelijk in onderhoud. Een zwarte kraan is de perfecte match voor elk interieur. Neem nu de Blaufoss Jason wastafelkraan: dit topproduct uit ons assortiment heeft niet alleen een strakke uitstraling. Dankzij de waterspaarfunctie, verbruik je ook een pak minder. Je bespaart energie maar kan toch genieten van een krachtige constante waterstraal.

Wil je meer weten over onze zwarte topproducten of wil je ons volledig assortiment bekijken? Kom langs in een showroom bij jou in de buurt en laat je adviseren of duik in ons aanbod online. Vergeet vooral niet te profiteren van onze Black Friday kortingen, ‘t is nu of nooit!

Het is tijd voor Black Friday bij X²O

Ook interessant