Badkamers

Steek je douche in een eigentijds zwart jasje

Steek je douche in een eigentijds zwart jasje
Zwart is het nieuwe wit. In de hedendaagse badkamer winnen stijlvolle donkere tinten terrein. Inloopdouches en douchewanden in softzwart zijn de nieuwe must-haves. Dat is niet verwonderlijk, want ze doen je watertanden.

Het oog wil ook wat

Vergeet chroom, steek je douche in een eigentijds zwart jasje. Zwart ziet er geraffineerd, elegant en tijdloos uit en is bovendien gemakkelijk te combineren. Bijvoorbeeld met glanzend goud, wat een streepje glamour in je badkamer brengt. Durvers voegen diep zwart samen met helder wit of vurig rood voor een spannend spel van contrasten. Jazeker, het oog wil ook wat.

Luxueuze en industriële uitstraling

Zwart is bovendien een bijzonder krachtige kleur, die cachet geeft aan je badkamerinrichting. Met donkere tinten creëer je een rustige grondtoon, die een luxueuze en industriële uitstraling heeft. Je ziet zwart dan ook steeds vaker opduiken in kranen, meubels, vloer- en wandtegels, accessoires en tegenwoordig ook in douches.

Laat je inspireren

Inloopdouches met een streepje voor

Benieuwd naar de mogelijkheden? Upgrade je badkamer met een glazen douchewand, draaideur of schuifdeur en trendy zwarte frames, scharnieren en handgrepen. Want het zit ’m in de details! Mag het zwart wat zachter of zelfs matzwart zijn? De Dark Edition-reeks van Kermi blinkt uit door haar softzwarte look. Voor liefhebbers van strakke lijnen is de Walk-In XB de juiste keuze. Het slanke profieldesign van deze inloopdouche past in elke badkamer. De Walk-In XC onderscheidt zich door zijn minimalistisch ontwerp. Het 10 millimeter dik gehard veiligheidsglas zit verankerd in één enkel smal muurprofiel. Met vier varianten biedt de Walk-In XD voor elk wat wils: een discreet frame, een raster met profiel, een raster met decoratieve print en een opvallende Stripes-uitvoering. Een puur loftgevoel is gegarandeerd!

Egeda - Steek je douche in een eigentijds zwart jasje
Klaar voor hippe zwarte accenten in je badkamer? Ontdek nu de veelzijdige Dark Edition-douchewanden van Kermi in een verkooppunt in jouw buurt.