Second Home

Het grootste kunstmatige meer van Europa loopt vol

Het grootste kunstmatige meer van Europa loopt vol
Onlangs werd het bassin van het grootste kunstmatige meer van Europa voor het eerst gevuld met kristalhelder water. Het spectaculaire meer is maar liefst 16.000 m² groot en oogt paradijselijk dankzij turquoise lagunes met parelwitte stranden en eilanden met wuivende palmbomen. The Lake is dé eyecatcher van het nieuwe Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Spaanse Costa Cálida dat zijn gasten wil laten genieten van Caraïbische vibes. Geen zorgen, want duurzame filtratiesystemen* zorgen voor een efficiënt beheer van water en energie.

Het paradijselijke meer biedt voor elk wat wils. Je kan bij de Beach Club relax in een strandstoel blijven hangen, of het water op met een kayak of SUP, of een partijtje beachvolley of petanque spelen bij het strand. Verder nodigen de immense tuinen en moderne faciliteiten van Santa Rosalía Lake and Life Resort uit om te sporten en te ontspannen in het groen. Het resort ligt voorts omringd door golfterreinen, op enkele kilometers van de binnenzee Mar Menor en tussen de pittoreske steden Murcia en Cartagena.

Het grootste kunstmatige meer van Europa loopt vol
Rondom het meer van Santa Rosalía Lake and Life Resort worden luxueuze villa’s en appartementen gebouwd voor een heerlijk eigen paradijs. De eerste villa Almendro is afgewerkt en klaar voor bezichtiging. Hip Estates, reeds 25 jaar een referentie voor Spaans vastgoed, verkocht tal van woningen aan zijn Belgische klanten vanaf de lancering van het revolutionaire project vorig jaar. Leen Vermeulen, bestuurder van Hip Estates, ging onlangs een kijkje nemen naar het gevulde meer en de afgewerkte modelwoning:

‘Het meer is absoluut indrukwekkend. Santa Rosalía Lake and Life Resort is in alle opzichten een uniek en baanbrekend concept op het Spaanse vasteland en in het gehele Middellandse Zeegebied. Ook de architectuur en het design van de woningen zijn vooruitstrevend en er worden hoogwaardige materialen gebruikt. Hier komen mensen echt puur om te genieten van het comfort en de natuur. De duurzaamheid van het project waarborgt de waarde op de lange termijn.’


Het grootste kunstmatige meer van Europa loopt vol
Santa Rosalía Lake and Life Resort werd overigens bekroond als 'Best mixed use resort development in Spain' in de European Property Awards 2022. Het resort ligt op 30 minuten rijden van de nieuwe luchthaven van Murcia (Corvera Airport), op amper twee uren vliegen van Brussel, Antwerpen, Charleroi en Oostende.

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home Expo

Op zoek naar een vakantiehuis in binnen- of buitenland?
Op 9 en 10 maart 2024 vindt de beurs Second Home Expo in Flanders Expo in Gent plaats. Wil jij deze beurs namens Bouw & Wonen gratis bezoeken?

Je kunt hier jouw gratis inkomtickets downloaden

Wie interesse heeft in een tweede verblijf in het unieke Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Costa Cálida in Spanje kan contact nemen met Hip Estates via info@hipestates.com.

Een villa Almendro met 3 slaapkamers en 3 badkamers, privétuin met terras en privézwembad en dakterras met jacuzzi is beschikbaar vanaf €376.000.

Het grootste kunstmatige meer van Europa loopt vol
Een appartement Mirador met 2 slaapkamers en 2 badkamers, terras, gemeenschappelijke tuin en zwembad is beschikbaar vanaf €231.900.

Ook interessant