Bedrijfsnieuws

Harol neemt D&D Home Essentials over

Harol neemt D&D Home Essentials over
Op 18 augustus neemt Harol, Belgisch marktleider in rolluiken, zonwering en poorten D&D Home Essentials over. D&D is een belangrijke regionale speler in Oost- en West-Vlaanderen en richt zich met zijn assortiment zonwering, rolluiken, poorten en schrijnwerk zowel tot de particuliere als tot de projectmarkt. Met de overname wil Harol de positie van winkelketen Livarti verder uitbreiden.

D&D Home Essentials werd opgericht in 1996 door Dieter Spriet en Dirk Allaert. Wat destijds begon als een spontane uitdaging tussen twee studievrienden, is vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met 2 toonzalen voor garagepoorten, zonwering, rolluiken, automatisatie, raamdecoratie en schrijnwerk.

D&D sluit zich door de overname aan bij een internationale speler, waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd wordt. Harol neemt met de 2 filialen van D&D in Gent (Sint-Martens-Latem) en Roeselare ook alle 17 werknemers van D&D over. De tewerkstelling voor deze medewerkers blijft dan ook gegarandeerd.

Harol kwam in contact met D&D tijdens de zoektocht naar een goede locatie voor een derde filiaal van Livarti: het nieuwe winkelconcept van ‘experience shopping’ binnen de sector van zonwering, rolluiken en garagepoorten, dat Harol eerder dit jaar lanceerde. Livarti laat consumenten echt beleven hoe ze hun huis comfortabeler en aangenamer kunnen maken. Mét de garantie van duurzame kwaliteitsproducten en professioneel advies.

Het eerste filiaal opende in februari zijn deuren in Sint-Niklaas en binnenkort opent een bijkomend filiaal in Jemappes. Ook de D&D vestiging in Gent zal binnenkort onder de Livarti-vlag komen. D&D Home Essentials in Roeselare blijft actief onder de naam D&D.

Ook interessant