Bedrijfsnieuws

Annick Draelants wordt nieuwe commercieel directeur Harol

Annick Draelants wordt nieuwe commercieel directeur Harol
Het familiebedrijf Harol in Diest, gespecialiseerd in zonwering, rolluiken en sectionale poorten, krijgt vanaf 1 april een nieuwe commercieel directeur. Annick Draelants neemt de commerciële leiding over van algemeen directeur Helmut Schmitz. Alain Goffart is de nieuwe directeur voor Harol France. De functiewissels kaderen binnen de optimalisaties die Harol doorvoert met het oog op innovatie.

Op 1 april 2010 draagt Helmut Schmitz, Algemeen Directeur van de Harol Group, de functie van commercieel directeur over aan Annick Draelants. Als Marketing Manager is zij dan ook volledig vertrouwd met de commerciële structuur van Harol. Anderzijds neemt Alain Goffart als nieuwe directeur de leiding van Harol France in handen. Hij volgt daarmee Karel Geerts op, die op 1 februari 2010 met pensioen ging.

In de nieuwe, geoptimaliseerde Harol-organisatie wordt de focus volop op innovatie gelegd, om de toekomst gewapend tegemoet te gaan. De overkoepelende R&D-afdeling opereert sinds eind 2009 onder leiding van Thierry Declerck. Daarnaast wordt de kwaliteitspolitiek naar een hoger niveau getild, met Jan De Lobel als nieuwe kwaliteitsmanager.
Build for Life