Bedrijfsnieuws

Harol lanceert interactieve showroom

Als specialist in zonwering, rolluiken en sectionale poorten investeert Harol niet alleen in innovatieve producten maar ook in vernieuwende concepten. Het nieuwe showroomconcept is daar het beste bewijs van: een interactief en modulair systeem voor een praktische én commerciële ondersteuning van de dealers. “We willen meedenken met onze klanten en meewerken aan hun toekomst. Met het showroomconcept kunnen dealers efficiënt de eindconsument informeren en adviseren. Zie het als een beperkte investering voor een maximaal rendement”, aldus Annick Draelants, Commercieel Directeur bij Harol.

Het nieuwe showroomconcept bestaat in drie versies: een lage wand, een hoge wand en een paviljoen. Stuk voor stuk concepten die je showroom een instant-upgrade geven en tegelijk het merk Harol professioneel ondersteunen.

Het modulaire concept is uiterst flexibel en past zo in elke showroom – van een shop-in-shop tot een volledige toonzaal. Je kan veel producten tonen op een beperkte oppervlakte, zowel in 2D als 3D, en de klanten kunnen zelf hun weg vinden in de productgroepen. De opbouw is dan ook logisch: samenhorende producten staan dicht bij elkaar, didactische panelen zijn binnen handbereik, technische materialen zijn discreet aanwezig én er is plaats voor verkooptools zoals folders.

Annick Draelants: “Je kan perfect op maat samenstellen: hoe groot, welke producten, doekstalen, … Per type wordt er een mobiele trolley voorzien met alle bedieningen en met technische uitleg per product. Bovendien kan je makkelijk van product wisselen: het systeem blijft, enkel het kader en de producten worden vervangen.
De klant kan ook kiezen voor een touch screen met bedrijfsfilm, realisaties en interactieve toepassingen. Een maximale ondersteuning dus, die ook flexibel is in lay-out met stijlvolle kleuren, accentverlichting of andere elementen.”

De drie showroomconcepten

Lage wand – Ideaal voor een toonzaal met een relatief lage plafondhoogte. De lage wand bestaat uit één rij producten, telkens afgewisseld met kasten waarin je onderaan ook lades kan integreren. Dealers kunnen zelf kiezen welke producten ze integreren.

Hoge wand – In de hoge wand worden producten en kasten boven elkaar geïntegreerd. Bij opeenvolgende modules worden producten telkens met kasten afgewisseld. Ook een afwerking van muur tot muur is mogelijk.

Paviljoen – Hier heb je de mogelijkheid om een sectionale poort, patio, terrasoverkapping en/of verandazonwering te integreren. Ook is er een aparte gespreksruimte voorzien. Mogelijkheid om te spelen met verschillende vloerelementen.