Buitenschrijnwerk

HAROL lanceert nieuw wind- en zonnescherm

Op Batibouw pakt Harol uit met het nieuwe zijdelingse scherm SL400. Een interessante vernieuwing in het gamma, want in combinatie met een terrasoverkapping tover je in een oogwenk je terras om in een budgetvriendelijke en originele ‘buitenruimte’.

De SL400 is een kast met uitrolbaar doek dat opgespannen wordt door een trekveer (met kinderslot). Een elegante, maar technologisch gespierde nieuwkomer in het gamma. Flexibel ook, want je kan het scherm om het even waar in de tuin, of als zijdelingse aanvulling op het terras inzetten als bescherming tegen wind of een te gulle zon. Harol ontwikkelde de SL400 om optimaal en in alle privacy te genieten van het buiten vertoeven, en dat in een aantrekkelijk design. Extra troef is dat je SL400 zowel naar materiaalkleur als doekkleur volgens je eigen smaak kan samenstellen.

Volledig op maat

Zo biedt Harol keuze te over om de SL400 perfect te integreren met zijn omgeving. Met 10 standaard kleuren en maar liefst 210 ‘speciale’ RAL kleuren past hij gegarandeerd bij elke zonwering. Het doek is beschikbaar in verschillende kleuren, dessins en eigenschappen.

Duurzaam

Systemen voor buitengebruik moeten tegen een stootje kunnen. De SL 400 is gemaakt van hoogwaardige corrosiebestendige materialen en coatings en is, zoals alle zonweringsystemen in het Harol aanbod, CE-gecertificeerd en dus gegarandeerd duurzaam (5 jaar garantie).

HAROL OP BATIBOUW 2011: HAL 4 - STAND 220