FEST introduceert HUF, de perfecte combinatie van design en gezelligheid

14 september 2020 Bron: UPR
FEST introduceert HUF, de perfecte combinatie van design en gezelligheid
Vandaag lanceert FEST HUF, een gloednieuwe collectie zitbanken ontworpen door prijswinnend designer Martin Hirth. Vijf modellen, strakke lijnen, vloeiende rondingen én bizar comfortabel. Voeten omhoog en chillen maar!

Strak en Vloeiend

Dat HUF uit één stuk bestaat maakt hem niet alleen charismatisch en interessant, maar ook enorm handig. Hoezo? Even eerlijk: hoe vaak ben jij je telefoon, geld, sleutels, sok of andere zooi kwijt tussen de bank? Juist ja. Daar heb je met HUF dus geen last van.

De inspiratie voor het ontwerp? Een dubbelgevouwen lintje: de ene vouw is de zitting, de tweede vouw de rugleuning. En hoewel die vouwen keurig verpakt zijn in een ultra strak design, zie je ze terug in het detail van de leuning. HUF is ultra modern en heeft toch die zachte vintage feel waardoor je er direct op wil ploffen. En nooit meer vanaf wil, zo lekker als ‘ie zit.

FEST introduceert HUF

Martin Hirth

HUF is een ontwerp van prijswinnend designer Martin Hirth die eerder al de Friday en Cedric collecties ontwierp voor FEST.
“We werken al lang super fijn samen met Martin. Het begon met de Friday collectie - een van onze eerste bestsellers - en is niet meer gestopt. Niet voor niets natuurlijk; hij is optimistisch, mega enthousiast en begrijpt onze esthetiek als geen ander; zijn designs zijn modern en tijdloos tegelijk.”, zegt Femke Furnée, oprichtster van FEST.

De collectie bestaat uit 5 modellen: een één-zit, twee-zit, twee-en-half zit, drie-zit en ten slotte de curved drie-zit. Languit gestrekt of opgekruld in de hoek. Wat je voorkeur ook heeft, HUF doet precies wat je van een bank wil: je het gevoel geven dat je een oneindige knuffel krijgt, zonder in te leveren op flair en stijl. Ultiem comfort op z’n best.

FEST introduceert HUF
Curved - 2.319 €    |    Armchair - 1.279 €


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo