Vastgoed

Danneels start nieuwe verkaveling in Houthulst

Immobiliënmaatschappij Joost Danneels nv startte op 29 augustus de verkoop van een nieuw verkavelingsproject in Houthulst. Het project bestaat uit 7 bouwpercelen voor open bebouwing die worden aangeboden zonder bouwverplichting. Danneels is een van de belangrijkste nationale spelers op het vlak van grondontwikkeling en de verkoop van bouwrijpe percelen aan zowel aannemers als particulieren.

Dit nieuwe project situeert zich in de Beukelstraat, een zijstraat van de Terreststraat even buiten de woonkern van Houthulst. De oppervlakte van de percelen voor open bebouwing varieert tussen 482 m2 en 1.177 m2 en de oriëntatie is westgericht.

Alle percelen worden aangeboden zonder bouwverplichting, wat betekent dat de kopers volledig vrij zijn bij de keuze van architect en aannemer. Ook de timing van hun bouwproject bepalen ze volledig zelf.

De ontwikkeling door Immobiliënmaatschappij Joost Danneels nv voorziet in de aanleg van alle mogelijke nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water, gas, telefoon, internetverbinding, enz.

Het verkavelingsdossier werd goedgekeurd door de gemeenteraad van Houthulst van 09.02.2011, met dossiernr 32006/5052/V/2010/10.

Ook interessant