Nieuwbouw

Danneels ontwikkelt nieuwe verkaveling in Deinze

Immobiliënmaatschappij Danneels start op 5 mei 2011 de verkoop van een nieuwe verkaveling in Deinze. Het project, dat werd ontwikkeld in samenwerking met G-Label, is gelegen aan de Sint-Hubertstraat, bestaat uit 40 loten zonder bouwverplichting. Daarvan zijn er 4 bestemd voor open bebouwing, 1 voor gesloten en 25 loten zijn geschikt voor een halfopen woning.
Danneels is een van de belangrijkste nationale spelers op het vlak van grondontwikkeling en de verkoop van bouwrijpe percelen aan zowel aannemers als particulieren.

De verkaveling bevindt zich op de zuidelijke oever van de Leie en ligt op die manier niet ver van het station en het centrum van de stad. Er is eveneens een vlotte verbinding met de E17 via de Volhardingslaan en de Gaversesteenweg. De oppervlakte van de loten voor open bebouwing varieert tussen 865 m2 en 991 m2 terwijl deze voor de percelen voor halfopen bebouwing zich situeert tussen 366 m2 en 679 m2. Het perceel voor gesloten bebouwing heeft een grootte van 311 m2.

Alle percelen worden aangeboden zonder bouwverplichting, wat betekent dat de kopers volledig vrij zijn in de keuze van architect en aannemer. Ook de timing van hun bouwproject bepalen ze volledig zelf.



De ontwikkeling door Danneels voorziet in de aanleg van een nieuwe straat en alle mogelijke nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water, gas, telefoon, internetverbinding, enz.

De verkaveling is goedgekeurd dd. 3.11.2010 met referte 44011/14395/V/666_1.