Nieuwbouw

Nieuw verkavelingsproject in Houthulst

Immobiliënmaatschappij Joost Danneels nv startte onlangs de verkoop van een nieuw verkavelingsproject in Houthulst. Het project bestaat uit 8 bouwpercelen voor open en halfopen bebouwing die worden aangeboden zonder bouwverplichting. Danneels is een van de belangrijkste nationale spelers op het vlak van grondontwikkeling en de verkoop van bouwrijpe percelen aan zowel aannemers als particulieren.

Het nieuwe project situeert zich in de Beukelstraat, een zijstraat van de Terreststraat even buiten de woonkern van Houthulst. Er zijn 2 percelen voor halfopen bebouwing met een oppervlakte van 275 en 324 m2 met zuidgerichte tuin. De overige 6 percelen zijn bestemd voor open villabouw. Het gaat om ruimere percelen met oppervlaktes tussen 600 en 2.033 m2.
Kenmerkend voor deze verkaveling is het mooie landelijke vergezicht waarvan de percelen kunnen genieten, dat bovendien in de toekomst gegarandeerd blijft door het feit dat het project aan één zijde aansluit bij agrarisch gebied.

Alle percelen worden aangeboden zonder bouwverplichting, wat betekent dat de kopers volledig vrij zijn in de keuze van architect en aannemer. Ook de timing van hun bouwproject bepalen ze volledig zelf.

De ontwikkeling door Immobiliënmaatschappij Joost Danneels nv voorziet in de aanleg van een nieuwe straat en alle mogelijke nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water, gas, telefoon, internetverbinding, enz.

Dit betekent dat deze verkaveling interessant is voor zowel particulieren als voor aannemers die gronden zoeken voor zelf te realiseren bouwprojecten.
Uiteraard zijn de loten ook uitermate geschikt als investering.

Het verkavelingsdossier werd goedgekeurd door de gemeenteraad van Houthulst van 30.06.2010, met dossiernr 32006/1739/V/2010/1 en met verkoopsattest dd.27.01.11.