Vastgoed

Danneels start verkoop percelen bouwgrond in Deerlijk

Immobiliënmaatschappij Danneels start de verkoop van 12 nieuwe loten bouwgrond die deel uitmaken van het woonproject Bistierlant in Deerlijk. De percelen zijn bestemd voor halfopen en gesloten bebouwing en worden allemaal aangeboden zonder bouwverplichting.
Danneels is een van de belangrijkste nationale spelers op het vlak van grondontwikkeling en de verkoop van bouwrijpe percelen aan zowel aannemers als particulieren.

De aangeboden loten liggen op grondgebied Deerlijk bij de gewestweg N36 en hebben een oppervlakte tussen 231m2 en 390m2, wat hen tot compacte en betaalbare percelen maakt.
De toegang, waarvoor de wegeniswerken reeds volop bezig zijn, komt er via de Deerlijksesteenweg op grondgebied Harelbeke.
Eveneens zijn alle mogelijke nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, water, gas, telefoon, internetverbinding, enz. voorzien.
Het woonproject Bistierlant situeert zich op de grens van de gemeenten Deerlijk en Harelbeke en zal op termijn bestaan uit meer dan 400 woningen in een gezinsvriendelijke en groene omgeving.