Tuinmeubels

BuzziSpace brengt de werkplek naar buiten

BuzziSpace brengt de werkplek naar buiten
Wie zegt dat je met zonnige zomerdagen binnen moet zitten in een kantoorpand? Veel activiteiten zoals meetings, brainstorms, je mailbox legen en plannen uitwerken kunnen prima buiten plaatsvinden. Het was alleen nog wachten op de geschikte buitenmeubels. En aan dat wachten kwam met de Outdoor & Fun-collectie van BuzziSpace eindelijk een einde! De meubels werden speciaal ontworpen voor het terras. Zo worden ze dan ook getoond deze week op Clerkenwell Design Week van 19 tot 21 mei: lekker buiten!

Come rain, come (sun)shine

Met je laptop naar buiten was altijd al wel een optie, maar het ontbrak vaak aan comfortabele meubels. Ook de zon op je scherm vormde een serieus probleem. In samenwerking met Jean Pierre Galeyn lanceerde BuzziSpace de BuzziShed, een stijlvol buitenhuis waar je beschut van zonneschijn en eventuele druppels kunt werken of verblijven in de frisse lucht. De BuzziShed kan daarnaast dienstdoen om meetingspots in een grote open ruimte te creëren of als tuinhuis.

BuzziSpace loves …

BuzziSpace heeft iets met picknicken. Uit die liefde voor het buiten zijn kwam de BuzziPicNic al voort, een prijswinnende tafel voor binnen met de nostalgische kenmerken van een klassieke picknicktafel. Ook het Belgische bedrijf Cassecroute ontwerpt geweldige picknicktafels voor buiten, en was dus al tijden op de radar van BuzziSpace. Uit die gedeelde liefde is nu de BuzziBreeze geboren, een uniek design van BuzziSpace in samenwerking met Cassecroute. Te bewonderen in de speciale outdoorlocatie tijdens Clerkenwell Design Week.
BuzziSpace

Showroom Clerkenwell

Speciaal voor de gelegenheid van de Clerkenwell Design Week kreeg de showroom in de Londense wijk een volledige update met de nieuwste BuzziSpace-producten. Er is natuurlijk een plekje voor klassiekers en bestsellers zoals de BuzziNordic en BuzziVille, maar je ontdekt er ook nieuwe producten - onder meer de BuzziFalls - die op IMM in Keulen begin dit jaar werden voorgesteld. Waar de eerste serie akoestische panelen met uitgesneden bladeren en takken een natuurlijk gevoel meekreeg, heeft de nieuwe serie een meer kosmopolitische uitstraling. Met een Skyline-patroon of een cut-out van het Alhambra krijgt de ruimte gelijk een internationale allure.

Niet alleen de showroom is een bezoekje waard. Voor de echte BuzziFeel moet ook de speciale outdoorlocatie zeker op de agenda: de coffee house setting in de St-James Church Garden, een pop-up. Daar kun je de nieuwste toevoegingen, de BuzziBreeze en de BuzziShed, niet alleen zien; je ervaart er ook het gevoel dat BuzziSpace de producten wil meegeven. Laat je verwennen met een BuzziCino in de St-James Church Garden en have a nice day!

Ook interessant