Meubelen

BuzziSpace valt in de prijzen met de BuzziPicnic

BuzziSpace valt in de prijzen met de BuzziPicnic
De BuzziPicnic van het Belgische designmerk BuzziSpace slaat internationaal aan. BuzziSpace heeft zopas twee awards gewonnen met deze allround tafel voor op kantoor van designer Alain Gilles. Tijdens NeoCon 2014, Amerika’s grootste commerciële meubelbeurs in Chicago, kreeg BuzziSpace van het magazine Interior Design een Honoring Industry People (HIP) award voor ‘Best collaborative product’. Het toonaangevende designmagazine Contract Design beloonde BuzziPicnic dan weer met de ‘Best of NeoCon 2014 Editor’s Choice award’.

De nieuwe picknicktafel BuzziPicnic van BuzziSpace brengt een gezonde dosis fun op de werkvloer. Doordat de functies mee evolueren met de flow op kantoor, kun je deze tafel zowel als eettafel als tijdelijke werkplek of als vaste werkstek gebruiken.

“Een picknicktafel roept herinneringen op aan zomerse barbecues met vrienden. Het is een ongecompliceerd en toegankelijk stuk dat mensen op een informele manier bij elkaar brengt. Een voorwerp dat ze niet verwachten in een setting van een saaie kantooromgeving. Dat maakt ze ook Buzzi-proof”, legt ontwerper Alain Gilles uit.

BuzziPicnic van BuzziSpace BuzziSpace wist met het dynamische ontwerp Contract Design Magazine te overtuigen. Al vijfentwintig jaar eert het Amerikaanse magazine nieuwe commerciële interieurproducten met de Best Of NeoCon-competitie tijdens de beurs. Vijftig juryleden, waaronder interieurdesigners en architecten, vergeleken meer dan 350 producten, en de BuzziPicnic kwam als winnaar uit de bus.

Ook Interior Design viel voor de charmes van de BuzziPicnic en gaf het merk prompt een HIP-award voor ‘Best collaborative product’. Het magazine reikte deze HIP awards voor het eerst uit. De bedoeling is om er creatieve designers en nieuwe producten mee in de spotlights te zetten.


Ook interessant