Algemeen

Bouwunie Limburg steunt goede doel

Bouwunie Limburg steunt goede doel
Op 19 januari 2018 organiseerde BOUWUNIE Limburg haar jaarlijks feest voor de Limburgse bouwsector: De Nacht van de Bouwvakker. Tijdens deze ‘gala-editie’ werden tombolaloten verkocht waarmee champagnepakketten – aangeboden door The Lodge Wines – en twee maanden rijplezier met een Fiat Fullback – aangeboden door Truck Trading Limburg – te winnen waren.

De opbrengst t.b.v. 2.000 euro is bestemd voor de inrichting van een snoezelbadkamer in de nieuwe dagopvang van Ter Heide uit Genk en Zonhoven, dat een warm thuis biedt aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of bijkomende beperkingen.

Project Snoelzelbadkamer

Voor de campussen Genk en Zonhoven werd eerder al een masterplan ontwikkeld om zo een duidelijke visie uiteen te zetten over de vervanging van alle leefgroepwoningen gedurende de volgende 15 jaar. De eerste fase van dit masterplan is opgestart in september 2017 en omvat het bouwen van 4 woningen en een dagopvang op de campus in Zonhoven.

De dagopvang bestaat uit 6 leefgroepen. Eén van de badkamers in deze dagopvang zal worden ingericht als snoezelbadkamer. Het doel van deze snoezelbadkamer is om de bewoners van de dagopvang een zintuigprikkelende beleving te bieden en zo te zorgen voor een fijne ontspanning.

De overhandiging van de opbrengst gebeurde in de showroom van Truck Trading Limburg te Houthalen.

Ook interessant


Build for Life