Bouw Defensie-eiland Midden in Woerden van start

  NL   12 juli 2017 Bron: Blauwhoed
Bouw Defensie-eiland Midden in Woerden van start
Woensdag 28 juni is het startsein gegeven voor de bouw van deelplan Midden op Defensie-eiland te Woerden. Onder toeziend oog van toekomstige bewoners en met behulp van een grote graafmachine, verplaatsten wethouder Ivo ten Hagen en Phillip Smits, namens De Wasserij CV (samenwerkingsverband van Blauwhoed en VORM Ontwikkeling), symbolisch de eerste kuubs zand. Als alles volgens planning verloopt, levert aannemer VORM de 9 kadewoningen, 10 kasteelwoningen, 12 appartementen, 2 penthouses en ondergrondse parkeergarage voor het eind van 2018 op.

“Deelplan Midden is tot stand gekomen in co-creatie: architect Groosman heeft de bijzondere woningen ontworpen in overleg met toekomstige bewoners en gemeente. Zo is een uniek stukje Woerden ontstaan waar iedereen trots op mag zijn!”, sprak Marcel Groeneweg, ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed, tijdens zijn welkomstspeech.

Driekwart van de woningen in deelplan Midden is inmiddels verkocht. Kijk voor het beschikbare aanbod op www.wonenopdefensieeiland.nl.

Bouw Defensie-eiland Midden in Woerden van start

Deelplan Zuid in het najaar in verkoop

De ontwikkeling van deelplan Zuid is in afrondende fase. Hier komen appartementen en eengezinswoningen, die deels casco worden opgeleverd. De start verkoop van Zuid is voorzien in het najaar van 2017. Deelplan Noord is reeds opgeleverd en bewoond.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo