Blauwhoed verkoopt 74 zorgappartementen aan Bouwinvest

  NL   6 juli 2017 Bron: Blauwhoed
Blauwhoed verkoopt 74 zorgappartementen aan Bouwinvest
Blauwhoed heeft 74 zorgappartementen in project Nieuw-MariŽnpark te Leidschendam verkocht aan Bouwinvest Dutch Institutional Healthcare Fund. Eerder deze week ondertekenden beide partijen hiervoor de koopovereenkomst. Met de ondertekening is meteen ook het startsein gegeven voor de bouw van de laatste fase van Nieuw-MariŽnpark.

Kleinschalige woongroepen

De 74 zorgappartementen zijn verdeeld over drie etages. Iedere etage biedt ruimte aan twee kleinschalige woongroepen met elk 12 bewoners. Gezondheid- en zorgorganisatie Florence gaat de 74 zorgappartementen exploiteren.

ďWe zijn blij met de aankoop van dit moderne gebouw voor zorg. Het past perfect in onze lange termijn strategie voor zorgvastgoedĒ, aldus Erwin Drenth, director Dutch Healthcare Investments bij Bouwinvest.

Oplevering vierde kwartaal 2018

Naast de 74 zorgappartementen ontwikkelde Blauwhoed in Nieuw-MariŽnpark ook 26 koopappartementen, 36 vrije-sector-huurappartementen en acht eengezinswoningen. Deze koopwoningen en appartementen zijn alle verkocht en sinds december 2016 in aanbouw. Naar verwachting levert Bots Bouwgroep het totale project Nieuw-MariŽnpark in het vierde kwartaal van 2018 op.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo