Vastgoed

Bedrijventerreinen & Logistiek Vastgoed op 22 oktober

Op 22 oktober 2013 vindt de tweede editie plaats van het jaarseminarie Bedrijventerreinen & Logistiek Vastgoed. Tijdens dit event gaat men in op de vraag: hoe competitief is Vlaanderen vandaag ten opzichte van de haar omringende regio’s? Hoe antwoorden we op belangrijke uitdagingen als mobiliteit en loonhandicap? Toonaangevende marktpartijen delen hun visies.

Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan nieuwe markttendensen zoals de stijgende vraag naar crossdock-faciliteiten. Ook de recente ontwikkelingsinitiatieven van Vlaamse havens- en luchthavens komt aan bod. U wordt ontvangen met een informele lunch om uw collega’s te ontmoeten. Afsluitend is er onder het genot van een hapje en drankje een interactief slotdebat.

Bent u geïnteresseerd geraakt in het programma, de projecten en sprekers? Of wilt u zich aanmelden voor dit event? Bezoek dan de website: www.logistiekvastgoed.be

Wat:

Bedrijventerreinen & Logistiek Vastgoed® 2013

Wanneer:

Dinsdag 22 oktober 2013

Waar:

Grand Café Horta, Antwerpen

Voor wie:

Vastgoedbeslissers zoals: beleggers, ontwikkelaars, financiers, provinciale en gemeentelijke projectmanagers, beleidsmedewerkers, beheerders, aannemers, makelaars, adviseurs, supply chain en logistieke managers, managers en bestuurders werkzaam in transport & distributie.

Ook interessant