Nieuwbouw

Basiscursus plaatmateriaal op 27 november

Basiscursus plaatmateriaal op 27 november
Op 27 november vindt bij Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB) voor de tweede keer dit jaar de Basiscursus Plaatmateriaal plaats. Deze studiedag mag je niet missen als je te maken hebt met houtachtige plaatmaterialen, zoals spaanplaat, OSB, vezelplaat, meubelplaat en triplex.

Tijdens de cursus leert men alles over de eigenschappen, de verwerking en de toepassingen van houtachtige plaatmaterialen. Wanneer men meer weet over plaatmateriaal gaat men bewuster om met het product en geeft men met meer vertrouwen en overtuiging een gedegen advies.

Plaatmateriaal is een product met oneindig veel mogelijkheden. Je moet alleen weten hoe je het moet toepassen! Onder leiding van expert Dave Zonneveld leren de cursisten alles over grondstoffen, verlijming, toeslagstoffen, eigenschappen, afwerking, normen, kwaliteitssorteringen. De vorige Basiscursus plaatmateriaal (mei 2018) werd door cursisten als zeer interessant omschreven en beoordeeld met het rapportcijfer 8!

De theorie wordt tijdens deze studiedag afgewisseld met praktijkvoorbeelden en films. Onder het genot van een uitgebreide, gezonde lunch kunnen de deelnemers bovendien nog eens napraten en netwerken met collega’s.

Meer informatie is te vinden op de website: www.evenbuytendijk.nl

Basiscursus plaatmateriaal op 27 november

Ook interessant