Tuin

Bamboe in en om je huis

Bamboe in en om je huis
Wanneer je een groot liefhebber bent van het stijlen van je huis en tuin. En je wilt een meer natuurlijke look creëren voor een levendige uitstraling, dan is misschien bamboe een interessant materiaal voor jou. In deze blog gaan we het hebben over verschillende mogelijkheden die er zijn met bamboe, voor in het huis en om het huis.

Bamboe om het huis

Eerst gaan we het hebben over bamboe om het huis, met om het huis wordt voornamelijk de tuin bedoeld. Als het gaat om bamboe gebruik in de tuin zijn er vele mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld tuinmeubelen die gemaakt zijn van bamboe in de tuin plaatsen, welke er in vele vormen, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een bamboe schutting voor om de tuin heen. Ook bij een bamboe schutting zijn er vele mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een lichte of een donkere afwerking van de schutting.

Om de tuin een mooi geheel te maken, maar je wil eigenlijk een zonwering in de tuin. Is er ook een mogelijkheid tot een overkapping, welke ook van bamboe gemaakt is. Door eventueel zowel de schutting als de overkapping van bamboe te nemen, wordt de tuin een mooi geheel. En om het plaatje helemaal compleet te maken, kun je zelfs voor een schuttingdeur van bamboe kiezen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor het verwerken van bamboe in de tuin.

Bamboe in het huis

Wanneer de tuin helemaal uitgerust is met bamboe, is het nu tijd voor bamboe in het huis. Het mooiste is wanneer je de bamboe die je in het huis hebt een mooie overgang heeft naar de bamboe in de tuin. Een mooi idee hiervoor is bijvoorbeeld bamboe rolgordijnen. Wanneer je de bamboe rolgordijnen voor de ramen hebt die naar de tuin toe gaan, creëer je de mooie overgang van huis naar tuin. En om de bamboe rolgordijnen helemaal bij de tuin te laten passen, zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

En als je echt alles uit de kast wil trekken en de bamboe import naar jouw huis wil leiden, kun je zelfs een bamboe wand in je badkamer laten installeren. Zodat je niet alleen in de tuin kunt genieten van de bamboe, maar nu ook vanuit het bad. Zelfs het keukenblok in de keuken kun je van bamboe laten maken, om zo de ultieme bamboe ervaring naar jouw huis te krijgen.

Ook interessant