Aralco voortaan onder merknaam Renson op de markt

5 september 2017 Bron: Renson
Aralco voortaan onder merknaam Renson op de markt
Vanaf 1 januari 2018 komt het volledige assortiment van Aralco onder de merknaam Renson op de markt. Als internationale trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, geeft Renson hiermee extra invulling aan de ambitie om z’n klanten beter te kunnen bedienen met een ruimer assortiment. Beide ventilatiespecialisten bundelen de krachten om met één merk ‘Renson’ sterker te staan voor de toekomst.

Ventilatie kijkt tegen een steeds strenger wordende wetgeving aan en dus legt de bouwsector de lat op het vlak van energiezuinigheid, luchtkwaliteit en akoestiek telkens hoger. Bovendien zijn bewoners zich meer dan ooit bewust van het belang van een degelijke binnenluchtkwaliteit in hun woning, op kantoor, op school of in het ziekenhuis. En uiteraard brengt ook dat stijgende verwachtingen met zich mee, bijvoorbeeld op het vlak van ‘smart living’.

Redenen genoeg dus om voortaan onder één merk – ‘Renson’ – naar buiten te komen. Renson kan beroep doen op het bestaande netwerk van Aralco-klanten om z’n merk verder uit te bouwen, terwijl die kunnen blijven rekenen op een continue service. Bovendien krijgen zij nu ook toegang tot de Renson ventilatieoplossingen en tal van innovatieve ventilatieproducten die binnenkort gelanceerd zullen worden. Dankzij deze synergie zal Renson z’n totaalconcepten voor gezond, comfortabel en duurzaam wonen nog beter kunnen aanbieden.

Vanaf 1 januari 2018 ruilt Aralco z’n merknaam en corporate branding definitief in voor die van Renson. Een proces waar men nu al met vereende krachten aan bezig is, nu ook het Aralco-personeel het Renson-team kwam versterken.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo