Ventilatie

Comfort en welbehagen voorop in nieuwe Renson-campagne

Comfort en welbehagen voorop in nieuwe Renson-campagne
Renson maakt er een punt van om groots uit te pakken op Batibouw. En dat was dit jaar niet anders. Niet alleen de Healthbox 3.0 slimme ventilatie-unit viel er in de smaak, maar de specialist in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen gooide er ook hoge ogen met de nieuwe ‘Naturally feeling good’-campagne, waarin de interactie tussen kind en dier de hoofdrol opeist.

Comfort en welbehagen

Vorig jaar pakte Renson nog uit met de oproep naar meer bewustwording voor een gezond binnenklimaat. In 2017 gaat Renson op de ingeslagen weg verder. Logisch, want met de combinatie van energiezuinig en vraaggestuurd ventileren én dynamische zonwering blijft het alle troeven in handen hebben voor gezond en aangenaam wonen. Maar dit keer wordt meer dan ooit de kaart getrokken van het comfort en welbehagen.

Pinguins en vlinders in huis

Met de nieuwe ‘Naturally feeling good campagne’ zorgt Renson voor een stijlbreuk in de heersende beeldvorming in de bouwsector. Net als op het vlak van het productgamma, wil het immers ook in communicatie onderscheidend zijn.
De link tussen vlinders enerzijds en de impact van natuurlijke ventilatie op een gezonde en comfortabele leefomgeving anderzijds was snel gemaakt. Vlinders huizen enkel in ‘gezonde’ tuinen en zorgen er voor nieuw leven. Pinguïns houden zich dan weer op een dynamische manier warm of koel, door ofwel samen te troepen of hun vleugels gespreid te houden om af te koelen. Met z’n dynamische zonwering beoogt Renson net hetzelfde: ’s zomers op natuurlijke manier de woning koel houden en ’s winters de zonnewinsten optimaal benutten. Kwestie van controle te hebben over het binnenvallend zonlicht, automatisch en op maat van je leefpatroon. Met als resultaat: het summum van welbehagen in je eigen woning.

comfort en welbehagen voorop in nieuwe Renson-campagne

De nieuwe beelden matchen nu ook perfect met de ‘Where magic happens’-campagne die Renson al langer lopen had voor z’n terrasoverkappingen. Aansluitend op Batibouw wordt de nieuwe Renson-campagne overal uitgerold: van de eigen Exit 5 showroom tot de showrooms van de Renson-ambassadors en in alle bedrijfscommunicatie.

Ook interessant