Antwerpen verwelkomt Second Home Expo op 4 en 5 juni

  BE   20 mei 2016 Bron: Second Home Expo
Droomt u wel eens van een tweede verblijf aan de mooie Belgische kust of onder de warme Spaanse zon? Of liever een rustieke en gezellige chalet met zicht op de besneeuwde Oostenrijkse bergen? U wilt graag een woning aankopen aan de andere kant van de wereld om daar heerlijk te gaan genieten, maar u weet niet goed hoe eraan te beginnen? Dan is het hoog tijd om van uw dromen werkelijkheid te maken. Met een bezoek aan Second Home Expo in Antwerpen zet u alvast een eerste stap in de goede richting!

Meer dan 70 exposanten en 20 landen vertegenwoordigd

Second Home Expo vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 juni in Antwerp Expo. Wie graag inspiratie wil opdoen voor een tweede verblijf of concrete plannen heeft om een villa, appartement of chalet aan te kopen in binnen- of buitenland kan er terecht bij meer dan 70 makelaars en projectontwikkelaars. Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Spanje blijven de toplanden voor tweede verblijven. Maar ook bestemmingen à la Griekenland, Portugal, Turkije, Zuid-Afrika, Kaapverdische Eilanden en zoveel meer zullen niet ontbreken. In totaal zijn maar liefst 20 landen vertegenwoordigd op de beurs. Kortom, u vindt gegarandeerd wat u zoekt op Second Home Expo!

Inspiratie en informatie à volonté

Tijdens Second Home Expo kunt u dagelijks diverse lezingen en presentaties van deskundigen bijwonen. Aan de aankoop van een tweede verblijf zijn immers heel wat aspecten verbonden waarmee u rekening dient te houden. Wist u bijvoorbeeld dat ieder land zijn eigen fiscale en juridische wet- en regelgeving hanteert? Het is goed om u hierover nauwkeurig te informeren vooraleer u vastgoed in het buitenland aanschaft. Vraagt u zich af hoe u een tweede verblijf moet verhuren, en wat de mogelijkheden zijn op vlak van financiering? Ook dit komt u te weten tijdens Second Home Expo. Met al deze nuttige informatie en handige tips bent u helemaal klaar om over te gaan tot de aankoop van uw droomwoning.

Gratis met Bouw & Wonen naar Second Home Expo

Op zoek naar een vakantiehuis in binnen- of buitenland?
Op 14 en 15 mei 2022 vindt de beurs Second Home Expo in Flanders Expo in Gent plaats. Wil jij deze beurs namens Bouw & Wonen gratis bezoeken?

Je kunt hier jouw gratis inkomtickets downloaden

Praktisch:

Second Home Expo
Zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016
Antwerp Expo, Hal 4
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen
www.secondhome-expo.be


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo