Architectuur

26.000 bezoekers voor 'Mijn Huis Mijn Architect'

Afgelopen weekend kon het grote publiek opnieuw professioneel advies inwinnen en binnengluren in bouwpareltjes van architecten over heel Vlaanderen. Maar liefst 140 woningen konden bezocht worden door kandidaat-(ver)bouwers. Ruim 26.000 nieuwsgierigen lieten zich eindeloos inspireren en maakten van de gelegenheid gebruik om tips te sprokkelen bij de deelnemende architecten en hun bouwheren. Dat zijn er een pak meer dan vorig jaar.

“Mijn Huis Mijn Architect”, een initiatief van de Orde van Architecten – Vlaamse Raad, heeft tot doel het brede publiek in contact te brengen met de mogelijkheden van een vakbekwaam en onafhankelijk architect. Invalshoek dit jaar was energie- en budgetvriendelijkheid en heeft opnieuw een groot aantal bezoekers op de been gebracht.

Wie de kans heeft gemist om de deelnemende woningen te bezoeken, kan altijd nog terecht op de website www.mijnhuismijnarchitect.com of bij de betere krantenwinkel of de Standaard Boekhandel waar het inspiratieboek met alle projecten en tal van tips te koop is voor € 7,5.

Ook interessant