Architectuur

Architecten kunnen inschrijven voor het openhuizenweekend

Op zaterdag 24 en zondag 25 september maakt het openhuizenweekend ‘Mijn Huis Mijn Architect’ zich alweer op voor een nieuwe editie. Tijdens dit weekend kunnen toekomstige bouwers en verbouwers woningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel en dit in het bijzijn en onder begeleiding van de architect.

Mijn ‘Huis Huis Mijn Architect’ is een initiatief van de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten en heeft tot doel het brede publiek in contact te brengen met de mogelijkheden van een vakbekwaam en onafhankelijk architect. Het openhuizenweekend is dé gelegenheid bij uitstek om binnen te kijken in architecturale parels. En om even kennis te maken met de architect achter het project.

Uw architecturale projecten in de kijker

U bent architect en u wilt deel uitmaken van dit uniek event? U wilt uw vakbekwaamheid op een efficiënte manier promoten? Aarzel niet en maak van dit weekend gebruik om uzelf, uw architecturale realisaties en uw beroep in de kijker te plaatsen.

Inschrijvingen welkom tot en met 10 juni

Deelnemen aan ‘Mijn Huis Mijn Architect’ kan met zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit jaar wordt naast energievriendelijke projecten opnieuw specifiek aandacht besteedt aan budgetvriendelijke woningen.

Meer informatie over het openhuizenweekend, de selectiecriteria en de inschrijvingsprocedure vindt u op www.mijnhuismijnarchitect.com.

Ook interessant