Novy presenteert design dampkap en gesture control verlichting

11 oktober 2022 Bron: Two Cents
Novy presenteert design dampkap en gesture control verlichting
Op de door Two cents georganiseerde Gallery Days, die plaatsvonden op 22 september 2022, presenteerde Novy twee producten waarmee ze het hart van elke kookliefhebber sneller doen slaan. De in België geproduceerde Novy Panorama 120 is het nieuwe vlaggenschip onder de Novy dampkappen. De Novy Pendant is een stijlvolle design hanglamp, die dankzij de standaard Gesture Control verlichting ideaal geschikt is voor gebruik in de keuken.

Novy Panorama 120: perfect geïntegreerd in de kookplaat

De Novy Panorama 120 maakt bij de eerste aanblik meteen indruk door zijn discreet en elegant design. De dampkap is alleen zichtbaar wanneer hij actief wordt gebruikt. Hij is perfect geïntegreerd in het ruime kookoppervlak van 120 cm, zonder zichtbare opening in de kookplaat. Bij gebruik van de dampkap komt de semi-transparante, verticale toren exact tot de gewenste hoogte omhoog. Zo is er minder energie nodig en is de dampkap meteen ook stiller, wat in de keuken voor een aangenaam gevoel van rust zorgt. ​

Novy presenteert design dampkap en gesture control verlichting

Rustgevende ruimte

Van het meest eenvoudige gerecht tot een feestelijk menu, met vier of zelfs vijf grote kookzones is er altijd plaats genoeg om ontspannen te koken. In de kast blijft bovendien plaats voor lades tot 40 cm diep, zodat er altijd voldoende opbergruimte beschikbaar is. Voor wie het groots ziet, kunnen de verschillende zones van de inductiekookplaat aan elkaar worden gekoppeld. Ideaal voor een grillplaat of grote stoofpot.

Gebruiksgemak centraal

De Novy Panorama 120 kan eenvoudig met de Novy Connect app worden verbonden. Wie dat wil, kan in een handomdraai de instellingen aanpassen naar eigen wens. Bovendien krijg je ook een handige reminder als het tijd is voor onderhoud van de vetfilter of koolstoffilter. Via een directe link met de webshop kan je onmiddellijk de juiste filters aankopen. Gebruiksgemak, efficiëntie, kwaliteit en design, de Novy Panorama 120 combineert alle typische Novy eigenschappen in één innovatief product.

Prijs

Novy Panorama 120 met vijf zones : € 5.400 inclusief BTW ​
Novy Panorama 120 met vier zones € 5.185 inclusief BTW ​


Novy Pendant met gesture control

Novy hecht een steeds groter belang aan verlichting. Ook op dit vlak ligt de focus telkens op elegant ontwerp en kwaliteit. Dankzij de recente overname van de Nederlandse designspecialist Jansen & De Bont, werd onder meer de Pendant toegevoegd aan het gamma.

De Pendant is een stijlvolle design hanglamp, verkrijgbaar in lengtes van 90 tot 300 cm. Opvallend is de standaard uitrusting met Gesture Control bediening. Dankzij deze technologie heb je geen schakelaar, app of afstandsbediening meer nodig. Met een eenvoudige handbeweging kan je het licht dimmen of versterken. Bijzonder handig uiteraard voor wie in de keuken aan de slag is en vuile handen heeft.

Novy presenteert design dampkap en gesture control verlichting
De Novy Pendant is gemaakt van gezandstraald en geanodiseerd aluminium, wat resulteert in een elegante, matzwarte afwerking. Naast de Novy Pendant behoren ook wandverlichting (Novy Wall) en verlichting geïntegreerd in een stijlvolle wandplank (Novy Shelf) tot het gamma. ​

Novy presenteert design dampkap en gesture control verlichting

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo