Keukens

Jamie oliver maakt het land barbecueklaar met vier spetterende nieuwe recepten

Jamie oliver maakt het land barbecueklaar met vier spetterende nieuwe recepten
Jamie Oliver x Weber Master Touch Houtskool
Chef en restauranthouder Jamie Oliver en Weber barbecues hebben hun expertise gebundeld en komen met vier opmerkelijke nieuwe recepten. Hun doel? In plaats van vast te houden aan de traditionele hamburgers en worsten, willen ze het land inspireren om culinaire hoogstandjes te verkennen en gedurfde smaken te ervaren tijdens het buiten koken.

Jamie's nieuwe recepten zetten de barbecuevaardigheden op scherp en zorgen ervoor dat mensen het hele jaar door hun grill kunnen aansteken, met intense, rokerige smaken die in de keuken niet te evenaren zijn. Jamie's verrukkelijke recepten laten zien dat als het aankomt op buiten koken, de mogelijkheden eindeloos zijn. ​
​Het heerlijke menu omvat:

  • Geroosterde kip en salsa verde met Hasselback aardappelen, gekruide pompoen en geroosterde hele savooi.
  • Krokant gebarbecuede zalm met gouden krielaardappelen, gekruide asperges en geroosterde tomaten.
  • Perfect gegrilde groenten met een kruidige couscoussalade en gegrilde feta.
  • Langzaam gegaarde lamsschouder met gegrilde aubergine en tomaat, flatbreads en opgelegde pepers.

Jamie oliver maakt het land barbecueklaar met de release van vier spetterende nieuwe recepten
De samenwerking is het resultaat van een Weber-enquête onder 1.716 mensen, waaruit bleek dat 77% barbecueën associeert met goed weer en buiten zijn met vrienden en familie. Uit de enquête blijkt ook dat Belgen liefst het hele jaar door zou willen barbecueën als ze de juiste kennis en recepten hadden.

Of het nu gaat om het samenbrengen van mensen, het creëren van een betere voeling met het voedsel dat je bereidt of het delen van tips om efficiënter en lekkerder te koken, dit partnerschap toont de vele voordelen van het hele jaar door barbecueën om moedigt mensen aan om het volledige potentieel van de barbecue te benutten.

Over zijn passie voor barbecueën zegt Jamie: "Ik ben dol op barbecueën. Niets geeft zoveel voldoening als de kolen aansteken en genieten van de kenmerkende, rokerige smaak die je alleen van een Weber barbecue kunt krijgen, of het nu lente, zomer, herfst of winter is. Ik wil mensen aanmoedigen om opnieuw na te denken over barbecueën en de wereld van smaak en mogelijkheden te ontdekken die op hen wacht."


Ga naar https://weber.com/BE/nl/jamieoliver.html voor meer informatie.

Jamie oliver maakt het land barbecueklaar met de release van vier spetterende nieuwe recepten

Ook interessant