Keukens

Ga voor een minimalistisch design met het juiste wow-effect

Ga voor een minimalistisch design met het juiste wow-effect
Ben jij een creatieve kok die graag het maximale uit een minimalistische keuken haalt? Dan is het nieuwe kristalheldere Glass Downdraft afzuigsysteem echt wat voor jou. Zo goed als onzichtbaar, maar onvoorstelbaar krachtig door nieuwe Guided Air technologie die kookgeuren en -stoom krachtig dampkap. De Glass Downdraft vormt een naadloze combinatie met je NEFF inductiekookplaat en is zowel aan als uit een bescheiden verschijning die tegelijkertijd het juiste wow-effect geeft vanwege het gekleurde lichtframe dat je met de Home Connect app kunt aanpassen aan je stemming.

Laat kookdampen niet ontsnappen

Een keuken vol kookdampen en geurtjes is verleden tijd dankzij de Guided Air technologie. Zelfs wanneer je gebruik maakt van de voorste kookzones. Hoe ambitieus je gerecht ook is, of hoe je jouw kookplaat ook gebruikt, vervelende kookgeuren en –stoom verdwijnen razendsnel in het nieuwe, glazen afzuigsysteem. De kookdampen worden efficiënt en stil gefilterd en afgevoerd of door middel van recirculatie schoon en geurloos weer de keuken ingeblazen.

Neff - Kristalheldere Glass Downdraft

Geef kleur aan je culinaire creativiteit

Een gepassioneerde kok werkt graag met de laatste snufjes in de keuken. Wat dat betreft is de Glass Downdraft een echte musthave: een opvallend, vernieuwend design dat tegelijkertijd nooit de aandacht afleidt van het uitzicht op je open keuken of woonkamer. Trakteer jezelf iedere keer weer op een andere kookervaring door de Glass Downdraft te verbinden met de Home Connect app en het lichtframe mee te laten kleuren met je stemming, het spectrum is eindeloos!

Neff - Kristalheldere Glass Downdraft

Filters die naar je toe komen

De Glass Downdraft dampkap is niet alleen eenvoudig te bedienen, maar ook simpel te onderhouden. Met een druk op de knop komen de vetfilters automatisch iets omhoog, zodat je ze gemakkelijk kunt uitnemen om schoon te maken. Dat gaat heel eenvoudig met de hand of in de vaatwasser. Ook het glazen paneel kun je losmaken en met de hand reinigen. Heb je een recirculatiesysteem, dan geeft een indicator aan dat het tijd is voor onderhoud wanneer de recirculatiefilters verzadigd zijn.

Neff - Kristalheldere Glass Downdraft

Ook interessant