Interieur

Brusselse decoratie- en interieurbeurs Cocoon blijft open

Brusselse decoratie- en interieurbeurs Cocoon blijft open
De decoratie- en interieurbeurs Cocoon opende deze zaterdag 21 november 2015 de deuren op Brussels Expo. Er worden uitzonderlijke maatregelen genomen om de veiligheid van de bezoekers en de exposanten te garanderen. Eenheden van de politie en het leger versterken de al verhoogde maatregelen die door de organisatoren werden genomen. Elke bezoeker die toegang wil verkrijgen tot de site van Brussels Expo wordt systematisch gecontroleerd.

De organisatoren van de beurs zijn bijzonder tevreden over de samenwerking en de dialoog met Brussels Expo en de Stad Brussel. Pierre Hermant, CEO van beursorganisator FISA, preciseert: “ Veiligheid is voor ons prioritair. De genomen maatregelen zullen in elk geval tot het einde van de beurs worden aangehouden. We merken dat dit ook een geruststellende factor is voor de exposanten en de bezoekers. De opkomst was deze zondag al gevoelig hoger dan gisteren en wij hopen dan ook dat deze tendens zich in de komende dagen nog zal versterken.”

Cocoon wil, ook in deze moeilijke omstandigheden, dé gelegenheid blijven om interieur- en decoratieideeën op te doen. Bijna 200 exposanten, verdeeld over meer dan 40.000 m2, staan nog tot en met zondag 29 november klaar om bezoekers bij te staan en om hen praktische oplossingen aan te reiken.

Ook interessant