Decoratie

Volop interieur beleven bij Woonestetika

Is je bank of salontafel aan vervanging toe of wil je de woonkamer opfrissen met een leuk behang en dito gordijnen? Op zoek naar een nieuwe keuken of badkamer? Denk je eraan om die kale muur op te smukken met een sprekende foto of schildering. Wordt het de hoogste tijd om je matras of bed in te ruilen voor een exemplaar waarmee je echt lekker slaapt? Plannen voor een verbouwing of restyling van je woning maar wil je eerst eens met een architect of adviseur om tafel? Op Woonestetika krijg je volop inspiratie! De beurs is al jarenlang een begrip in de regio en dé referentie voor een stijlvol interieur. Met de nieuwste woontrends en tofste ideeën om je woning smaakvol en comfortabel in te richten of aan te kleden. Van mooie meubels en leuke woonaccessoires tot maatwerk voor elke plek in huis. Nieuwe materialen, technieken, kleuren en dessins. Alle stijlen, trendy en hedendaags, sober en strak, of klassiek en antiek. Sterke merken, klinkende namen, verrassende creaties én vooral veel professioneel advies. De 37ste beurseditie kenmerkt zich door de vele primeurs die onthuld worden en het ruim aantal exposanten, waaronder ook tal van nieuwe.
Afspraak op Woonestetika van 31 oktober tot 8 november in de Limburghal van Genk.

Nacht van Woonestetika

Zin om een avond lang al dat moois met lekkers te combineren? Dat kan perfect! Het gezellige karakter van de beurs staat extra in de verf op zaterdag 31 oktober bij de Nacht van Woonestetika. Tot 23 uur kun je de beurs beleven met alle zintuigen. Rustig flaneren over de beursvloer. De fraaiste woonideeën passeren de revue terwijl je smult van de speciale culinaire (hoog)standjes. Met een lekker glaasje in de hand en bij de sfeerrijke tonen van live muziek is het zo gezellig babbelen over alles wat je hebt gezien. Stijlvol genieten tot in de late uurtjes!

Gratis professioneel advies

Duidelijk, objectief en persoonlijk advies van een interieurstylist of -architect. Helemaal gratis bovendien. Dat is een handige service op de beurs. In een sessie van 20 minuten krijg je antwoord op al je vragen over stijl, kleur, nieuwe producten, materialen, technieken, … en tal van andere tips om je woning mooi en comfortabel in te richten. Kijk op www.woonestetika.com en maak een afspraak met de specialist van je keuze.

Praktische informatie

Wat: Woonestetika ’15
Wanneer: zaterdag 31 oktober tot en met zondag 8 november 2015
Waar: Limburghal – Jaarbeurslaan 6 – 3600 Genk
Openingsuren:
  • Alle dagen: 13 - 18.30 uur
  • Vrijdag 6 november: 13 - 21 uur
  • Zaterdag 31 oktober: 13 - 23 uur > vanaf 18.30 uur Nacht van Woonestetika
  • Gesloten op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november
Toegang:
Volwassenen: 5 euro
Kinderen: gratis (indien vergezeld van ouders)

Ook interessant