Decoratie

Boekentip: Wild Craft, 50 DIY-projecten met materialen uit de natuur

Boekentip: Wild Craft, 50 DIY-projecten met materialen uit de natuur
Kom jij ook vaak terug van een wandeling met veren, stenen of schelpen in je zakken? Vaak verdwijnen deze schatten in een la of op een plankje waarna je er nooit meer naar kijkt. Met Wild Craft leer je zelf producten te maken met de door jou gevonden, natuurlijke materialen.

Wild Craft draagt in totaal 50 creatieve ideeën aan. Bij elk idee vind je een handeling waarmee je een product kan maken van materialen die direct uit de natuur komen en waarbij je weinig tot geen gereedschap nodig hebt. Elk project wordt uitgebreid omschreven, bevat een materialenlijst, een handleiding en meerdere duidelijke foto's.

Gedreven door de hedendaagse trend van het maken van ambachtelijke producten, nodigt dit frisse en eigentijdse boek je uit om je band met de natuur te verdiepen. Met de duidelijke en gemakkelijke handleidingen ga je zelf creatief en natuurlijk aan de slag.

Meer info en bestellen via deze link.

Wild Craft, 50 DIY-projecten met materialen uit de natuur
  • Springt in op de trend om zelf ambachtelijke producten te maken met materialen uit de natuur
  • Bijzonder cadeauboek voor creatievelingen, verzamelaars, kunstenaars en natuurliefhebbers
  • Duidelijke stap-voor-stapinstructies, praktische tips en sfeervolle fotografie

De auteur

Natasja van der Meer is een veelzijdige creatieveling. Ze maakt ambachtelijke producten van natuurlijke en duurzame materialen, waarin ze de oneindige schoonheid van de natuur laat zien. Daarnaast is ze betrokken bij buitenplaats De Hoorneboeg in Hilversum waar mensen in verbinding worden gebracht met zichzelf, anderen en de natuur.

Wild Craft, 50 DIY-projecten met materialen uit de natuur

Ook interessant