Verlichting

Wollet – een sfeervol licht ontvouwt zich

Wollet – een sfeervol licht ontvouwt zich
Op heel wat plekken is een subtiele lichtoplossing de beste. Als nachtlampje aan het bed bijvoorbeeld, of als sfeermaker in de huiskamer. Wollet van Modular Lighting Instruments laat een prachtig diffuus licht ontvouwen dankzij het gebruik van oled. Een architecturale toepassing van deze dromerige verlichtingstechnologie.

Wollet is mooi in zijn eenvoud en constructie, en slim in zijn hoogtechnologische ontwerp. De armatuur bestaat uit niet meer dan drie componenten: een strakke behuizing, een flinterdunne oled-lichtbron en een bijzonder scharnier, dat je toelaat om de lichtplaat tot 180° te kantelen. De technologie en driver zitten volledig verwerkt in het toestel, een tot in de puntjes afgewerkt geheel.

Hadden we gewone leds gebruikt, dan was Wollet een veel complexere armatuur geworden”, vertelt ontwerper Jeffrey Huyghe van Modular Lighting Instruments. “Net dankzij de oled-technologie kan Wollet bestaan in al zijn eenvoud. Een uitgepuurde armatuur, die zich langs het scharnier laat ontvouwen zoals een portefeuille. Een ideale oplossing voor elke plek waar een sfeervol, diffuus licht gewenst is.

Modular Wollet

ID Wollet

  • Met een witte of zwarte structuur
  • Voor muur- of plafondopbouw
  • Oled- output tot 145 lumen
  • CRI 90 - Met veiligheidskabel voor aardbevingen

Ook interessant