Vastgoed

Debron Capital koopt Sofitel Brussels Europe

Eiffage Benelux verkoopt het Brusselse Sofitelhotel. De bouwgroep bouwde dit luxehotel en startte de exploitatie ervan op, maar aangezien het niet in het businessmodel past om gerealiseerde projecten in eigen bezit te houden, krijgt deze parel van het Brusselse hotelwezen nu een nieuwe eigenaar, aandelenvennootschap Debron Capital. Dit luxehotel aan het Brusselse Jourdanplein – pal in het hart van de Europese wijk dus – werd in 2007 ingehuldigd door de groep Eiffage Benelux.

Sofitel Brussels Europe trakteert zijn klanten niet alleen op het bruisende Brusselse stadsleven – op het Jourdanplein is het elke dag gezellig druk – maar ook op een rustig kader, vlakbij de Europese Gemeenschap, het Leopoldpark en het Jubelpark. In de wijk liggen diverse musea en het centrum van Brussel is slechts een paar metrohaltes verwijderd.

Sofitel brussel

Het elegante hotel, dat Frans design koppelt aan service van topkwaliteit, verwelkomt tijdens de week vooral zakelijke klanten. In het weekend krijgt het dan weer veel toeristen over de vloer, want Brussel is en blijft een zeer populaire bestemming voor een citytrip.

Het hotel telt 149 kamers (waaronder 12 suites), een restaurant, een loungebar, een wellnesscentrum en een prachtig terras met een indrukwekkend panorama over Brussel.

Ook interessant