Vastgoed

Einde van frustratie op de huurmarkt in zicht

Uit onderzoek van Direct Wonen is gebleken dat er veel frustratie heerst onder huurders en verhuurders. Er zijn veel vraag-en-aanbodsites, maar geen enkele voegt echt waarde toe voor beide partijen. Direct Wonen introduceert een radicaal nieuwe aanpak en maakt een einde aan die frustratie.

Direct Wonen onderzocht de ervaringen van huurders en verhuurders. Huurders vinden de zoektocht naar een nieuwe woning ronduit frustrerend. Een veel genoemde reden is dat het woningaanbod totaal niet up-to-date is en na reactie blijkt de woning allang verhuurd te zijn. Maar de grootste irritatie bij de huurder is wel, dat hij vaak geen tegenbericht krijgt na reactie op een woning.

Verhuurders hebben moeite met het verwerken van de vele reacties op de woningen. Er wordt vaak niet goed aangegeven waarom er gereageerd wordt op de advertentie of waarom de huurder aansluit bij de wensen van de verhuurder. Direct Wonen gaat het als allereerste helemaal anders doen!

Makkelijker communiceren met huurdersOm het contact met kandidaat-huurders goed te kunnen onderhouden, maakt Direct Wonen het mogelijk snel kandidaten te selecteren en makkelijk met grote groepen huurders te communiceren. Verder introduceert Direct Wonen ook een simpel stap-voor-stapsysteem, waarmee de verhuurder in een handomdraai advertenties kan plaatsen of het verhuurproces kan uitbesteden. Op die manier blijft het woningaanbod up-to-date.

Gratis reageren

Verder kunnen nu alle huurders gratis reageren. Op deze manier heeft de verhuurder nog meer kans de perfecte huurder te vinden. Voor de verhuurders was het plaatsen van hun aanbod altijd al gratis en dit blijft zo. Hierdoor is Direct Wonen de eerste huurmarktplaats die voor zowel aanbieder als huurder gratis is.

In een oogopslag

Huurders krijgen nu ook de mogelijkheid om zich beter te presenteren aan verhuurders. Dankzij het feit dat reacties worden uitgelicht en de mogelijkheid tot uitgebreide profielinformatie. Zo kan de verhuurder in een oogopslag zien of een huurder geschikt is of niet.

Direct Wonen biedt echte oplossingen en zorgt zo voor het einde van de frustratie op de woningmarkt.

Ook interessant