Vastgoed

Win de titel Het Schoonste Gebouw van Antwerpen 2015

Het Schoonste Gebouw... U woont er misschien wel in. Of u hebt er als architect mee voor gezorgd dat een historisch waardevol gebouw in Antwerpen die titel verdient? Lees dan zeker verder, en wie weet wint uw project wel de nieuwe monumentenprijs van de stad Antwerpen. De stad Antwerpen wil haar onroerend erfgoed de plaats geven die het verdient: in de schijnwerpers! Daarom lanceert ze een jaarlijkse monumentenprijs en gaat hiervoor op zoek naar 'Het Schoonste Gebouw' van Antwerpen.

Wat komt in aanmerking als Het Schoonste Gebouw?

Alle Antwerpse gebouwen met erfgoedwaarde die in de afgelopen vijf jaar zijn gerestaureerd, gerenoveerd of een nieuwe bestemming kregen, kunnen in 2015 de titel "Het Schoonste Gebouw" winnen. Zowel beschermd als niet-beschermd historisch waardevol erfgoed komt in aanmerking.

Wie kan er een project indienen?

Als eigenaar of de houder van een ander zakelijk recht op het gebouw, kan u meedingen naar de titel. Maar ook als uitvoerende architect van het project, kan u hierop inschrijven, mits goedkeuring van de eigenaar of de houder van een ander zakelijk recht op het gebouw.

Wat valt er te winnen?

Als uw project geselecteerd wordt, krijgt het sowieso de nodige aandacht in een brede communicatiecampagne van de stad Antwerpen. De winnaar krijgt niet alleen een schone titel, maar ook een geldprijs van 4000 euro.

Verdient uw project in 2015 de titel ‘Het Schoonste Gebouw. Monumentenprijs stad Antwerpen’? Dien uw dossier dan zeker hier in vóór 30 april. Dat de schoonste moge winnen!

Ook interessant