Architectuur

Shortlist Batifaçade 2015 bekend: stem op uw favoriet !

De afgelopen weken schreven talloze kandidaten zich in om mee te dingen naar de publieks-, jury- of persprijs in de gevelrenovatiewedstrijd Batifaçade. Daaruit stelde een jury van 12 experten uit de architectuur en bouwwereld een shortlist samen van tien genomineerden die kans maken op een van de drie prijzen. Vanaf nu kan het grote publiek via batifacade.be zijn stem uitbrengen voor de publieksprijs.

Shortlist

Tijdens Batibouw zullen de projecten van de shortlist van Batifaçade van 26 februari tot en met 8 maart te zien zijn in de Astridhal van Brussels Expo. Tot 4 maart 12u kan het publiek online zijn stem uitbrengen op een van de tien projecten. Op woensdag 4 maart vindt op Batibouw de prijsuitreiking plaats. De tien gelukkigen die voor de publieks-, pers- en vakjuryprijs in aanmerking komen zijn:

sculp[IT]architecten, GRAUX & BAEYENS architecten, 4-mail, Studio Farris Architects, Boits Van Bouwel architecten, Architecten Claes-Vanoppen, DMOA Architecten, Dhooge & Meganck Architectuur, Moon Architects en Soffice Architectuur.

De shortlist vindt u hier terug.

Stemmen

Online een stem uitbrengen op een van hun tien mooie gevelrenovaties kan vanaf nu, eenmaal per dag per persoon en e-mailadres. Verder kiest zowel een architecten- als een persjury welk project uit de shortlist respectievelijk de prijs van de architectenjury en de persjury wint.

Ook interessant