Bedrijven Login | Adverteren | Nieuwsbrief | Contact |  Volg ons: twitter facebook

VT-Invest group neemt Industriebouwbedrijf Gustaaf Cuylaerts over  

VT-Invest group neemt Industriebouwbedrijf Gustaaf Cuylaerts over
De holding VT-invest group uit Aalter heeft op 25 januari ’18 de aankoop van alle aandelen in Industriebouwbedrijf Gustaaf Cuylaerts uit het Kempische Lille afgerond. Door de verkoop hebben de familiale aandeelhouders de toekomst van het bedrijf met 31 bedienden en arbeiders veilig gesteld. Het management blijft aan boord.

Door de verkoop hebben de familiale aandeelhouders de toekomst van het bedrijf met 31 bedienden en arbeiders veilig gesteld. Het management blijft aan boord.

Cuylaerts bvba bouwt al 40 jaar aan haar reputatie van gewaardeerde partner voor het bouwen van industriële complexen, kantoren, hallen, loodsen, magazijnen, toonzalen en garages.

Twee en een half jaar na de succesvolle overname van het gekend en gerenommeerd Oost-Vlaams industriebouwbouwbedrijf Van de Walle heeft VT-invest group met industriebouwbedrijf Cuylaerts nu ook een voet aan grond in de provincie Antwerpen.

Door deze aqcuisitie controleert de holding momenteel negen bouw-gerelateerde bedrijven die een geconsolideerde omzet van 113 miljoen euro realiseren en werkgelegenheid verschaffen aan 254 arbeiders en bedienden.
Verstuur dit artikel naar een vriend of collega
30 januari 2018
Bron: VT-Invest
Nieuwsarchief:   
 

Gerelateerde artikelenHet weer voor de komende dagenDe Bouw & Wonen evenementen kalender
Dossier Batibouw 2018
De Vlaamse Renovatiedag
BIS 2017
Tip uit de bedrijvengids:
ZOEKeenARCHITECT.be
Reeds 3808 referenties in woord en beeld.
Bouw & Wonen Partners: Rob deurbeslag Recticel Wienerberger
(NS) © 2002 - 2018 Shift Networks bvba